|

Buna! Am inceput sa citesc seria Harry Potter, si nu am gasit volumul 3 la bibloteca asa ca am luat volumele 2 si 4, si ma intrebam daca pot sa sar peste un volum fara "sa ma afecteze".

Multumesc happy.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

În volumul trei apare Sirius, unchiul lui Harry și prietenul tatălui său. În rest, nu se întâmplă nimic important pentru serie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Teardrop):

Este naș(godfather). Nu unchi. Era doar prieten foarte bun cu părinții lui Harry, nu era frate cu James sau Lily. Am văzut mai mulți indivizi care fac greșeala asta...habar n-am cum.

Ba se întâmplă ceva crucial pentru serie. Scapă Wormtail. De aici începe greul.

The servant and master shall be reunited...

Dacă nu apare Voldemort în film nu înseamnă că nu se întâmplă ceva crucial. Măcar au apărut Dementorii care aduc elementul Horror în filme.
Plus că făcând o paralelă la viața de zi cu zi, se observă cum presa scrie lucruri jegoase despre un om nevinovat despre care doar o mână de oameni cunoaște adevărul. Lucruri de genul acesta se întâmplă și în zilele noastre.

Sunt mulți care afirmă că partea 3 e doar acea parte cu o ecranizare mișto, entertaining, dar puțini sunt cei care și văd că se mai și întâmplă ceva. În fiecare parte se întâmplă câte ceva. Partea 6 mi se pare comparabilă. Nici aici nu apare Voldemort, însă ceva se cam întâmplă, iar unele lucruri deși par inutile, nu fac decât să ofere și mai multă culoare întregii povești.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Domnule, eu nu am văzut filmele, am citit doar cărțile, și am spus ceea ce mi se părea crucial: faptul că a apărut unul din personajele cheie, Sirius, într-adevăr, nașul nu unchiullaughing Nici eu nu știu de ce oamenii fac confuzia asta. Habar n-am de am făcut-o eu, sincerlaughing Voldemort a apărut și în 1 și 2, nu mi se pare mare chestie că a apărut ȘI în 3.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am citit toata seria si in primul volum iti vorbeste despre fiecare personaj si ar fi bine sa le incepi cum trebuie..asta e parerea mea. daca vrei poti sa le comanzi chiar de aici onlinehttp://www.elefant.ro/......65807.html
sau daca nu poti incerca la magazinul carturesesti daca nu vrei online. succes la citit!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează