|

Buna. As incerca o carte de Stephen King pentru ca am auzit ca sunt foarte bune dar nu vreau sa am cosmaruri. Sunt chiar asa horror? Imi recomandati apocalipsa?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Hey! Am citit multe carti de Stephen King printre care se numara Carrie, Salem's Lot, Christine si Shining. Sincer, toate au fost excelente.
Acum depinde cati ani ai. Daca ai 10 anisori si daca inca esti de parere ca te-a adus barza atunci sa nu citesti asemenea carti inca, dar daca ai peste 15 ani (cam asa sa zicem) atunci ti le recomand. Au fost excelente,mai ales Salem's Lot si Christine. Nu ai cosmaruri de la carti,mai degraba de la filme horror...
Incearca,eu am fost multumit de ele,chiar foarte multumit. (Carrie incepe nasol,iar in Shining este un pic bizar... nu se poate explica.)
In Salem's si Christine domina un aer terifiant,iar cartile in sine au un fir al actiunii ce te tine permanent in suspans. Termini un capitol si il incepi pe urmatorul intrucat vrei sa vezi ce o sa urmeze.
Intr-adevar, aceste carti au si un continut mai... dar mi-au placut enorm si ti le recomand. Da, sunt horror, dar sunt faine rau... Nu o sa ai cosmaruri de la niste carti, asta decat daca ai 10 ani. (Daca ai atatia ani oricum nu ai intelege cartile cum trebuie)

Concluzia este ca ti le recomand. Mi-au placut enorm...
Bafta! (Ps:S-ar putea sa ti se para ciudate daca esti fata...te-am avertizat)

1 răspuns:
| a răspuns:

Daca vrei o carte de Stephen King care sa nu fie asa horror incearca "Under the dome".
Este foarte buna cartea. S'a facut si un serial pe tema asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează