| didiii901 a întrebat:

As vrea sa citesc o carte ceva gen pretty little liars. sau cu altceva dar sa fie o carte buna. Ce imi recomandanti? am 15 ani!

Răspuns Câştigător
| marisha2000 a răspuns:

1. Beautiful disaster-Jamie McGuire
În această carte se vorbeşte despre o fată, Abby, care merge la universitate și se îndragostește de un băiat, rău, care se culcă în fiecare seară cu o fată diferită.
Travis, băiatul rau face box și ei doi se cunosc după ce el a terminat antrenamentul. Deodată lu Abby nu i-a plăcut de el dar lui da, și o să încerce să o cerească. Pînă la urmă și Abby se îndragostește de el și reuşeşte să-l schimbe în băiat bun. Relaţia lor e cam grea, se întîmpla multe lucruri și ei doi se despart de mai multe ori.Cartea are vreo 300 si ceva de pagini dar e foarte interesanta.Eu îi dau nota 10 și vi-l recomand happyAcesta carte e scrisă după vedere lu Abby, dar o ieşit o nouă carte '' walking disaster '' unde povestește ce simte și ce gîndește Trevis. Cred că în curînd am s-o citesc și pe aceasta happy
2.Me Before You-Jojo Moyes
Cartea aceasta tot e interesantă de citit. se vorbeşte despre o fată care a pierdut slujba și caută alta.A găsit o slujba unde trebuia să aibă grija de un bărbat care nu mai putea să se mişte.
Treubia săi deie de mincare, să vorbească cu el, să-i ție companie.
Pînă la urmă ea a descoperit ca barbatul aceasta dorea să se sinucidă și trebuia să facă tot posibilul ca el să iubească din nou viața.
Alege una din cartile astea, mie mi-au placut, sper sa-ti placa si tie :*** BAFTA

2 răspunsuri:
| Antonya15 a răspuns:

Buna! Eu am 12 ani si am citit aceste carti: "Matilda", "Vrajitoarele" (de Roald Dahl) "Inima de cerneala" (de Cornelia Funke) "Jurnalul unui pusti" (de Jeff Kinney).

Sper sa iti fie de folos! happy

| cobrista a răspuns:

Daca cauti ceva cu crime si mister iti recomand orice carte scrisa de Agatha Christie. Eu sunt genul de persoana care isi pierde repede interesul insa cartile ei reusesc sa ma tina de fiecare data in suspans. Altfel, poti incerca cartile lui John Green, sunt foarte bune scrise :,, Sub aceeasi stea'',,, Paper Towns '',,, Will Grayson, Will Grayson '', etc.