| meideprac a întrebat:

Aveti careva cont de wattpad? Ati scris vreo poveste? Cum ati facut sa devina cunoscuta?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Am avut scris ceva pe wattpad. Nu am reusit sa o fac cunoscuta. Iti trebuie promovare continua pe internet. Eu mi-am mutat bagajele pe blogger. Oricum,"povestea" mea cam este articol de blog. Poveste reala, nu imaginara.

| danielaabalan a răspuns:

Bună, da am cont de wattpad. Am scris o poveste ca să zic așa darr de ceva timp am șters-o. Nu era foarte mult dar avea 13 mii și ceva de vizualizări. În fine, dacă vrei să ajungi populară, ca să zic așa, trebuie să scrii corect (cititori adevărați cu minte apreciază când autorul scrie corect). Altceva ar fi să nu copii povești pentru că e plin wattpad-ul și e îh. Asta cred că e cel mai important.

| Criss1074 a răspuns:

Hei,eu am avut acum ceva timp o poveste pe Wattpad,pe un cont pe care am fost nevoita sa-l sterg din cauza cuiva care îmi vroia raul. Povestea crearea pe zi ce trece in mii de vizualizari si voturi desi era prima mea poveste,nu era extrem de bine scrisa si avea si greseli de ortografie. Mereu am considerat ca personajul principal este cel datorita căruia am avut succes,fiind,ce-i drept destul de inedit. Povestea m-a ajutat sa evoluez de la un capitol la altul.
Cand mi-am facut contul,am fost "întâmpinată" de un utilizator mai vechi care m-a sfatuit,apoi am dat numai de oameni buni care m-au ajutat si chiar mi-am facut o prietena grozava.
Stiu ca probabil te-am plictisit,dar ideea e ca mi-am facut si un cont nou,in care am scos o alta poveste muuuult mai buna,dar care creste foarte greu. In concluzie,trebuie sa ai răbdare si depinde de noroc,daca povestile sunt propulsate mai rapid sau mai încet.
Oricum ar fi, succes si daca vrei lasa-mi titlul povesti, asa poate mai dobandesti un cititor.
P.S.: Nu are nicio treaba cu promovarea pe net, ti-am zis, tine de noroc.