| xXAnastasiaxX a întrebat:


Buna tuturor!
A citit cineva cartea scrisa de către Gabriel Zucman intitulată Avuția Ascunsă a națiunilor - O ancheta asupra paradisurilor fiscale?
Eu am avut-o de citit, am citit-o însă nu am rămas cu foarte multe informații.
De aceea va scriu voua. Mi-aș dori să îmi mai spuneți voi câteva ceva, poate ați perceput-o / inteles-o diferit.

1 răspuns:
| bebedulce46 a răspuns:

Așa cum Gabriel Zucman ne spune, cartea se bazează pe o poveste reală, anume povestea ei de viață. Personajul principal, Irina, îi întâlnește pe cei doi cuceritori, Matei și Robert, într-o seară în club.

Matei o caută, iar ea se îndrăgostește de el într-atât încât se mută la București în casa acestuia unde locuia și fratele lui, Robert. Mai mult ignorată de Matei, Irina se îndrăgostește și de Robert care o tratează cu grijă, oferindu-i atenția de care aceasta avea nevoie. Alături de Matei, Irina trăiește și momente frumoase în care crede în iubirea lui, dar ajunge și să fie bătută din gelozie.

Personajul Irina este o femeie cu un caracter puternic care în puținii ani pe care îi are trece prin multe. Își pierde tatăl, pierde profesorul care i-a ținut locul tatălui ei. De asemenea, se îndrăgostește, însă cu toate că aceasta dragoste nu-i aduce foarte multe bucurii, rezistă. Irina are defectul că se consideră prea bună pentru oricine și este perfecționistă în ceea ce face.