|

Buna.Ce credeti ca pica anul acesta la BAC romana, subiectul 3, profil uman big grin? Vreau doar parerea voastra, fara sa imi dai programa ca o am...:* Astept raspunsuri

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Mai sincer, eu sunt la real si am cautat ce s-a dat in ultimii 13 ani. Am observat ceva in ultimii 5 ani (cred ca multa lume stie), daca la simulare se da proza, la bac se da poezie si invers. La bac`ul de anul trecut 2015 s-a dat proza.iar la simulare poezie. In 2014 2013 si 2012 s-a dat poezie la bac si proza la simulari, iar in 2011 s-a dat proza la simulare si dramaturgie la bac. Cand la real s-a dat caracterizare la uman s-a dat relatia dintre 2 personaje. La simulare anul asta la noi s-a dat caracterizare proza, deci in functie de ultimii ani 90% se va da ori poezie ori dramaturgie..acum poate nu e asa. Dar totusi eu sper ca e, am invatat doar 3 poezii si ambele opere la dramaturgie si vreo 2 comentarii. Ma bazez pe chestia asta, bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poate sa cada orice la subiectul 3, subiectul este ales la intamplare...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Si eu ma gandeam ca tot dramaturgie o sa ne dea big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Mda..si a picat exact ce nu stiam deoarece ne mai daduse o data la simulare Camil Petrescu. Unii chiar au dreptate...trebuie invatat TOT!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează