| Anaoi28 a întrebat:

Buna dragii mei!
A citit cineva cartea "Copiii de pe Volga"? Sau "Zuleiha deschide ochii", ambele au acelasi autor, Guzel Iahina, sunt carti cu tematica istorica.
Intrebarea mea este: cum vi s-au parut? Nu le-am citit pana acum, dar as fi tentata sa o fac, intrucat am auzit ca sunt destul de interesante. Mie imi plac foarte mult cartile din categoria istorica, dar pot citi orice carte daca ma atrage cu ceva, indiferent de autor sau de gen. Daca aveti recomandari de carti bune as vrea sa le aud. Mentionez ca am 18 ani.

Răspuns Apreciat de Editori
| Danaella98 a răspuns:

Am citit recent Zuleiha deschide ochii și a deveni printre preferatele mele. Este foarte captivantă și are de toate, istorie, dragoste, suspans. Nu am putut s-o las din mână până nu am terminat-o, și mi-am și cumpărat o copie fiindcă am citit-o în pdf.
Dacă îți plac romanele istorice îți recomand autoarea Philippa Gregory, romanul Moștenirea Boleyn sau Regina roșie.

| Anaoi28 explică (pentru Danaella98):

Am citit "Regina rosie", chiar mi-a placut, dar nu am citit si "Mostenitoarea", as aca as vrea tare mult sa ajung si la aceasta carte. Si eu citesc majoritatea cartilor in pdf, numai pe acelea care mi-au placut foarte mult le cumpar in format fizic.
Multumesc mult!

1 răspuns:
| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Nu am citit aceste carti dar iti recomand sa vezi despre ce sunt exact si sa decizi tu daca sunt potrivite pentru tine. In aceasta categorie ar putea intra si "Jurnal din vremea ocupatiei - Vasile Th. Cancicov" sunt doua volume care mi-au placut foarte mult. Spor la lectura!

| Anaoi28 explică (pentru CoRoDa08):

Buna!
Multumesc foarte mult pentru recomandare, da, am citit descrierea, mi-a placut, sper sa imi placa si cartea. Multumesc si pentru cartea recomandata, o sa o citesc si pe aceea.

| CoRoDa08 a răspuns (pentru Anaoi28):

Cu placere! Spor!