| Cont2006 a întrebat:

Buna, imi poate spune cineva nume de povestiri ( nu povesti ) din literatura romana sau universala, care sa aiba maxim o pagina A4?

Răspuns Câştigător
| laSoledad a răspuns:

Scuza-ma, dar suferi cumva de analfabetism functional de nu poti citi mai mult de cateva pagini? Sau suferi cumva de dislexie?
Ori suferi de lene?
Conteaza sa-ti identifici problemele de care suferi, altfel acestea se vor agrava. Si stii de ce conteaza sa inveti sa citesti mai mult de o pagina? Pentru ca daca vei avea sansa sa te angajezi, contractul tau de munca individual si cel colectiv contin mai multe pagini. Care trebuie citite si intelese pe deplin. Obligatoriu.

Stii ce anume mai contine mai multe pagini? Contractul de credit. Da, ala prin care vei vrea sa-ti iei casa si masina de lux si tehnologii de ultima generatie. Pentru asta, va trebui sa citesti cu atentie o gramada de pagini din contract. De inteles nu suntem siguri cu exactitate ca le vei intelege, insa de citit, va trebui macar sa le citesti. Ai habar macar cate pagini are un contract ipotecar? Doar nu vrei sa semnezi si tu ca primarul, ca multe alte milioane de romani din tara asta. happy

Sigur, tu esti doar un copil acum si nu te intereseaza treburile de oameni mari, insa analfabetismul functional si lenea se vor agrava in viitor, in viata ta de adult.
Bafta! happy
Sper ca mesajul meu a luat mai putin de o pagina, pentru buna dispozitie a pupilelor tale.

| Cont2006 explică (pentru laSoledad):

LaSoledad nu imi este lene sa citesc, dar la probele de admitere in liceu de teatru ( unde vreau eu ) iti trebuie o povestire de maxim o pagina A4, iar eu nu am gasit pana acum. Si fiindca vreau sa gasesc, am intrebat aici, poate imi spunea cineva una.

1 răspuns: