|

Buna.

Imi puteti spune si mie niste legende de groaza?

Multumesc!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Uite aici niste povesti de groaza:

Iti scriu mai multe:

Deci, era o seara de Aprilie, anul 2008, Vlad tocmai se mutase intr-o casa noua.Se gandise sa exploreze podul.Printre toate vechiturile de acolo, ceva i-a sarit in ochi, era o poza. O poza cu un copil care arata foarte ciudat. Fata copilului era galbuie plina de cicatrici si vanatai. Pe Vlad il fascina aceaasta poza atat de mult incat se hotara sa ia poza si sa o tina la el in camera.
In prima seara in care a dormit cu poza in camera, a avut un vis tare ciudat. In vis era vorba despre un copil, care semana foarte bine cu cel din poza.Copilul i se prezentase in vis ca fiind fostul locatar al casei pe nume Dan. Dan il avertiza pe Vlad sa nu intre niciodata in camera de la capatul holului. Dupa ce spuse acestea Dan ii dadu o cheie spunandu-i: Vlad! Aici este cheia de la camera interzisa. Ti-o dau tie s-o pazesti, dar sa nu intri niciodata in camera sau vei regreta.
Dimineata Vlad se trezi speriat dar era convins ca totul a fost doar un vis, pana in momentul in care simti ceva rece si tare in mana. Cand se uita vazu cheia din vis, atunci Vlad s-a speriat. Desi era speriat curiozitatea il impinse pana la usa din capatul holului.Parintii lui Vlad tocmai plecasera, dar Vlad era hotarat sa afle ce era dupa usa din capatul holului.Se opri in fata usii amintindusi avertismentele lui Dan. "Ai sa regreti daca intri". Desi la inceput ezita, in cele din urma Vlad baga cheia in broasca si rasuci de 3 ori.Incet Vlad a deschis usa...In fata sa erau 3 oameni. Doi adulti si un copil, Vlad il recunoscu pe copil ca fiind Dan, baiatul din fotografia gasita. Ceilalti doi oameni pareau a fi parintii lui Dan. Cei 3 pareau sa se certe rau de tot iar in nervi tatal lui Dan lua un cutit si taie pe Dan pe fata. Apoi mama lui Dan se lua la cearta cu tatal aestuia care fiind foarte nervos ii taie capul. Apoi dandusi seama ca Dan a vazut totul nu a avut incotro si l-a injunghiat pe Dan, apoi la cuprins frica de puscarie asa ca si-a ...2004 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Http://www.recorduri.lovendal.ro/......-japoneze/

Eu le-am citit si mi se par interesante.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează