| gabryela2003 a întrebat:

Imi recomandati va rog niste serii de carti? Am citit seriile After de Anna Todd, Delirium de Lauren Oliver, The Body finder de Kimberly Derting, 50 shades doar prima carte, Malakai si Alekzandre de Adina Stephanie, la Fallen de Lauren Kate sunt la al doilea volum si am citit si carti cu un singur volum, ca Vocea lui Archer, dar as prefera cu mai multe volume. Dupa cum am dat exemple mai sus, vreau sa fie genuri romantice, dar sa aiba si ceva tragedie ca-n Malakai, crime si supranatural ca-n The body finder sau lumi distopice ca-n Delirium. Aveti ceva idei?

Răspuns Câştigător
| Genesys2001 a răspuns:

Bună. Dacă ești iubitoare de cărți cu thrillere pline de de mister.
Ca scriitoare, ți-as recomanda Crima din Orient Express scrisă de Agatha Christie. După cum vezi, este vorba de crimă atât cât și mister, ceea ce ți-ar putea să îți placă. Sau te poți uita la filmul care este bazat pe carte. Dar eu ți-as recomanda mai întâi cartea, apoi filmul. Apoi să observi diferența dintre ele.
Dacă neapărat ai vrea ceva care să aibă legătura cu dragostea, ți-aș recomanda Înainte să te cunosc scrisă de Jojo Mayes. Sau din nou, te poți uita la film. Dar eu tot ți-aș recomanda cartea prima oară.
Dacă ai ceva nelămuriri, îmi poți trimite mesaj în privat.
Dacă cărțile pe care ți le-am recomandat nu ți-au plăcut absolut deloc, putem discuta în privat preferințele tale și îți voi putea recomanda alte cărți. Baftă la citit!

| gabryela2003 explică (pentru Genesys2001):

Da, chiar imi plac thrilerele de mister si ma gandeam sa citesc ceva de Agatha Christie, doar ca nu stiam ce. Si am descărcat in pdf acum cateva ore Me before you. Si legat de ce ai zis mai sus, si eu cred la fel. Si mie imi place sa citesc intai cartea si apoi sa vad filmul. Oricum, nu trebuie sa fie neaparat serii, deci daca stii carti ori de dragoste, ori politiste, pentru ca mi plac mult si cele cu crime, m as bucura sa mi recomanzi cateva!?

| Genesys2001 a răspuns (pentru gabryela2003):

S-ar putea să îți placă cartea Dragostea în vremea holerei scrisă de Gabriel Garcia Marquez la care de asemenea îi poți găsi și filmul!
Crede-mă că ador tot ce este legat de filme/cărți polițiste așa că sunt mândră să îți recomand ce am citit până acum!
Poți încerca În ape adânci de către Paula Hawkins, Fata dispărută de Gillian Flynn și dacă tot veni vorba de Paula Hawkins, ți-aș mai recomanda Fata din tren. Aceste cărți sunt pline de suspans, și pot să spun sincer că pe mine m-au captivat enorm! Încă o dată, baftă la citit și dacă mai îți dorești recomandări de cărți, voi fi aici!

| gabryela2003 explică (pentru Genesys2001):

Multumesc mult! ????

| gabryela2003 explică (pentru gabryela2003):

Fara semnul intrebarii, din greseala.

15 răspunsuri:
| DemonLord a răspuns:

Dar erotice ca 50 shades nu vrei?

| gabryela2003 explică (pentru DemonLord):

Am citit prima carte din 50 shades, dar imi plac cele erotice in mod deosebit, ci doar de dragoste.

| gabryela2003 explică (pentru gabryela2003):

NU * imi plac

| Michaeel a răspuns:

Imi pare rau ca ai citit After si Malakai.In fine din momnet ce aproape toate cartile enumerate de tine au fost fanfic-uri pe wattpad iti recomand o alta carte care a fost facfic si a devenit bestseller.Citeste Instrumente Mortale, e de dragoste si are si un pic de fantasy dar mai ales a fost un fanfic cu Harry Potter.

| gabryela2003 explică (pentru Michaeel):

Nu inteleg de ce spui ca ti pare rau, mi au placut si After si Malakai, chiar daca cea din urma a avut un final tragic. In fine, am Instrumente mortale in lista mea de carti pe care vreau sa le citesc. Oricum, ma cam disperau oamenii care imi tot vorbeau de Harry Potter. Nu vreau sa citesc Harry Potter. Dar doar din cauza ca e popular, m-am uitat azi la primul film facut dupa carte. N a fost asa plictisitor pe cat am crezut, dar nu cred ca ma voi uita la un altul, nu prea mi aplacut. Oricum, mai stii si alte carti? Mai mult de dragoste vreau. Multumesc anticipat!?

| Michaeel a răspuns (pentru gabryela2003):

Salut! Personal am încercat sa citesc cărțile alea, dar când ma gândesc ca after era un fanfic despre Harry Style îmi vine sa vărs. Sincer, și mie mi se par cărțile și filmele Harry Potter plictisitoare, sunt și lungi și îți pierzi răbdarea la un momendat. La filme m-am uitat doar pentru ca actorii care ii joaca pe Harry Potter și Draco Malfoy sunt drăguti laughing La instrumente mortale s-a făcut și film și serial, sunt foarte bune. Ma apucasem și de carte dar când auzisem ca era un fanfic de pe wattpad m-am lăsat de ea. Ca și cărți de dragoste ți-aș recomanda multe dar majoritatea sunt cărți vechi clasice și nu cred ca ți-ar plăcea.

| sbyred a răspuns:

Eu recomand seriile: kill switch, hideaway, corrupt, aflame de la Penelope Douglas

| gabryela2003 explică (pentru sbyred):

Merci!

| sbyred a răspuns (pentru gabryela2003):

Daca esti slaba de inger, nu recomand kill switch happy

| gabryela2003 explică (pentru sbyred):

Nu sunt deloc slaba de ingeri, merci totusi pentru avertizare!?

| ValentinGabi a răspuns:

Hey,îți recomand să citești fata babei si fata moșneagului.