|

Buna! Marti este ziua unei prietene foarte buna.

Vreau si eu un text ( mai lung)

O cheama Flori, face 13 ani, imi este foarte apropiata si o iubesc.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Flori, marţi e ziua ta, faci 13 ani, îmi eşti foarte apropiată şi te iubesc. La mulţi ani!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna, Ali!
Nu cred ca e o idee buna sa trimiti un mesaj unei prietene de suflet, compus de altcineva decat de tine. Tu o cunosti cel mai bine, e prietena ta si urarile tale trebuie sa reflecte exact ceea ce crezi si simti tu despre ea, ce ii doresti tu ei.
Fii sincera, scrie-i primele ganduri care iti trec prin minte despre si pentru ea (acelea sunt gandurile tale aute3ntice, sincere, necenzurate), ureaza-i ce stii tu ca isi doreste mai mult (sanatate, succes la scoala, bucurii, realizari la concursul X la care participa sau la sportul Y pe care il practica), spune-i ce importanta e, pentru tine, prietenia voastra si cat de mult inseamna ea in viata ta, cat de mult tii la dansa si cat de mult o apreciezi, aminteste, eventual, un moment frumos, amuzant sau emotionanta, care v-a intarit frumoasa prietenie si a facut-o mai trainica, mai durabila, mai deovtata. Dar, repet, orice ai scrie, trebuie sa regaseasca sentimentele tale pentru ea, exprimate in cuvintele tale (nu ale unei personae necunoscute de pe net, nu dintr-o revista sau carte de mesaje aniversare, nu compus de parintii tai sau de colegii de clasa), pentru ca o prietenie inseamna, in primul rand, sinceritate, curajul de a fi tu insati, inclusiv in aceste momente aniversare.
Hai, pune-ti imaginatia la contirbutie, la varsta voastra (banuiesc ca tu ai vreo 13-14 ani, daca ai o prietena care aniverseaza 13 ani si ai, la numele de utilizator, anul 2002) potentialul de scriere creativa e infinit.
La multi ani, plini de sanatate si bucurii, urez si eu prietenei tale, Flori, iar tie, multa inspiratie in crearea celui mai frumos si sincer mesaj de felicitare! Duminica faina!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Cameliapantiru):

Multumesc frumos! Te pup!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ali_Alina_2002):

Cu drag!
Si eu te pup!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează