|

Buna!

O introducere intr-o mica poveste.

Ce parere aveti?

Fara jigniri, va rog!

DACA AM GRESELI DE ORTOGRAFIE, VA ROG SA-MI SPUNETI CARE SUNT!Merg, merg si merg. Toti se uita ciudat la mine... Parca le-am facut ceva. Da, sunt vampir, dar tot o fiinta sunt si eu. Nimeni nu stie asta, ma rog, cu o mica exceptie... Dar ce era sa fac, daca nu-i spuneam Xander ar fi. ma rog, ori ii spuneam, ori acum ea nu mai traia. Off, de ce e lumea asta asa? As vrea sa ma opres chiar acum, chiar aici si sa strig in gura mare "Sunt vampir". Dar, de ce nu o fac? Sa zicem ca as face asta. Ce ar zice lumea? "Fata aia are probleme psihice" iar altii, care se cred mai "tari" ar spune "Dovedeste-o". Si eu ce as face? Sa dovedesc? Bine. as dovedi. As omora un om sugandu-i tot sangele, apoi oamenii ce ar zice? "E un monstru! Omorati-o! Ne va omora pe toti!" Dar, pana la urama e vina mea? Ei m-au pus sa dovedesc! Si, iata unul din motivele pentru care nu fac asta. Nu e vina mea ca asa m-am nascut! Sau. cel putin asa cred. Nu-mi amintesc nimic, nimic in afara de faptul ca sunt vampir. Nu stiu ce am fost inainte si nici ce se va intampla cu mine, stiu doar ce sunt, ce sunt acum, sunt un vampir! Nu stiu daca ar trebui sa fiu sau nu mandra de asta. Dar voi afla cu timpul.

Da, se pare ca e asa cum se spune. Viata e plina de greutati, dar mie mi se pare ca duc cea mai mare greutate. Greutatea de nu putea fi sincera cu nimeni! Mereu trebuie sa ma prefac, sa am aceleasi opini ca toti ceilalti. Trebuie sa ma amestec in multime, sa ma afund in normalitate. Altfel spus "sa ascund ceea ce sunt cu adevarat"! Este mai greu decat orice, nu pot fi sincera cu nimeni, trebuie sa mint, mint, mint. Altfel risc ca cineva sa-si dea seama cine, de fapt "ce" sunt cu adevarat.

Ce trebuie sa faca cineva pentru a duce o viata normala? Pentru inceput sa faca ce am facut si eu. Mi-am schimbat identitatea. Toti o cred pe Sandra Kiteet moarta, dar ea exista, ea sunt eu, sub numele nou, numele Bella Resfkey.

Sunt bucuroasa ca putem vorbi doar noi doi, singuri, intre patru ochi.

De ce iti spun tie toate astea te intrebi? Nu, nu ca sa te sperii. Iti spun asta pentru ca tu esti singurul in care pot avea incredere. Jurnalul meu!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Alta poveste cu vampiri? sad

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

happy frumos

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Deci ce vrei, ca n-am inteles? laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează