|

Buna prieteni, am nevoie de ajutor.Ma simt complet pierduta in ultima vreme,sunt in depresie,simt ca nu mai traiesc ci pur si simplu exist. Vreau mult sa citesc o carte, ceva ideii rog.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearca sa citesti carti de autoeducare, bloguri in acest sens. Am auzit de o carte numita "Secretul" ca ar fi buna, ai putea s-o incerci.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si eu am trecut prin momente asemanatoare si m-au ajutat putin cartile Poti sa-ti vindeci viata de Louise Hay, Forta gandirii pozitive de Norman Peale si Codul vindecarii e Alex Loyd si Ben Johnson.Si psihologul scolar te poate ajuta.Gratis.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna, Lily!
Iti recomand sa citesti "Pe aripile vantului" (Margaret Mitchell), o carte fascinanta, care iti va placea, cu siguranta.
Lectura placuta si sanatate iti doresc! Seara linistita!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hey! Mie mi-a plăcut foarte mult Pollyanna de Eleanor H. Porter sau Micul lord de Frances Burnett, asta dacă ești fan al clasicului. Daca ești pe genul fantasy, eu îți recomand Pulbere de stele, Inima de cerneala sau Călărețul dragonilor. Daca ești mai nonconformistă, încearcă Ce ne spunem când nu ne vorbim. Citește Supă de pui pentru suflet, sau încearcă autori romani interbelici. Sper să ieși din starea asta. Trăiește mai mult în sensul de a avea grijă de ține și fă lucruri care să te facă să te simti mai bine. Salve

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează