|

Buna. Recent mi-am achizitionat un lant cu un pandantiv cu un triunghi, un cerc in interior si o "bara" pe mijloc. Am cautat din curiozitate cand am ajuns acasa, daca acest simbol apartine vreunei religii sau ceva de genul si am gasit ca ar fi un semn masonic sau asa ceva. Eu mi l-am luat pentru ca mi se parea interesant si diferit de restul (imi plac chestiile diferite, dar cred ca mereu o dau in bara sa zic asa). Imi puteti da cateva informatii cu privire la acest simbol si daca apartine de satanism sau ceva si nu cred ca ar avea cum sa-mi faca rau sau ceva de genul, il pot purta in continuare? Multumesc ^_^

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai e semn al masoneriei illuminati, nu stiu daca o sa te afecteze in vreun fel, eu am citit ca semnele sunt facute pentru a manipula subtil subconstientul, de acea le gasesti peste tot in reclame, videoclipuri ne controleaza o grupare de oamenii importanti dupa voia lor. Da nu stiu ce sa zic, mi se pare cam deplasat poti sa incerci sa te documentezi de pe net sunt o groaza de documentare.
http://naijagists.com/the-illuminati-signs-and-symbols-revealed/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru sickoffallthings):

Stiu ca simbolrile de genul te afecteaza doar daca nu stiu...sunt in vreun videoclip si sunt insotite si de versuri sprecifice ce-ti intra-n subconstient si ti-l "spala" sa zic asa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cum ar putea sa te afecteze? Doar daca crezi in tot felul de superstitii si ai parte de diferite neplaceri in viata poti da vina pe acel pandantiv inocent. Nu exista simboluri care te pot afecta cu ceva ci doar naivitatea care hraneste starea de frica si frica fata de niste lucruri inexistente.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce ți-ai cumpărat tu nu este niciun simbol masonic sau illuminist, este o replica al celui din filmul Harry potter and the deathly hallows, atât...nu o mai dai in basme despre masoni sau illuminatihee hee nici nu cred ca știți ce suntwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vrei sa il vinzi? eu caut sa cumpar unul!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru arsenie96paul):

Si eu caut laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează