| Mihalache_Iulia_Gabriela_2000 a întrebat:

Buna!
Sunt clasa 5 si am intrat de dupa amiaza, si simt ca nu mai am deloc timp si pentru mine am intrat la o școlar noua, si aici este mult mai exigenta scoal ei au învăț mult mai bine ca mine deoarece ei nu si-au schimbat 3 învățătoare in 4 ani.Eu trebuie sa muncesc mult pentru a putea sa intru in rimn cu ei.de aceea am spus ca nu mai am timp pentru mine, seara vin de la scoala ma odihnesc (stau in pat ) o ora si ma apuc de scris apoi fac exerciții din culegere la întâmplare si ma uit la un serial, si stau putin cu familia ma culc si dimineața încep sa învăț si in cele doua zile libere care le am repet si fac multe exerciții apoi duminica stau. Poate ca am timp liber dar nu mai e ca in clasele 1-4 eu deja am intrat un pic in ritm cu ei dar mai am de lucru voi credeți ca voi intra in ritm cu ei sa ca voi fi cea mai buna? funda!

Răspuns Câştigător
| Gabi281 a răspuns:

Trebuie sa intrii in ritm cu ei. Oricum, in clasa a 5-a nu e asa greu. Si eu m-am dus la o scoala mult mai buna din clasa a 5-a(acum sunt a 8-a) si am fost in aceeasi situatie(a trebuit sa recuperez) dar a fost ok, o sa vezi ca o sa te obisnuiesti, pana la urma nici nu ai incotro, daca vrei sa faci ceva cu viata ta. Pana la urma, pe mine ma incurajeaza mereu un gand, pe care ti-l recomand sa-l ai mereu in minte: daca tie ti se pare ca nu ai timp si nu poti sa tii pasul acum, ce o sa faci in clasele viitoare, unde evident ca vei face lucruri mult mai complicate? La inceput, si eu credeam ca e greu si ca nu tin pasul, dar m-am obisnuit si, acum, cand sunt a 8-a, imi dau seama cat de usor era intr-a 5-a si tot ma plangeam. Acum, ma gandesc doar ce stiu ca urmeaza sa fac la liceu si mi se ridica moralul, reusind sa-mi fac timp pentru toate.
P.S.: Te simti obosita cu programul, bea un Red Bull din cand in cand laughing (glumesc, bineinteles).

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Daca continui in ritmul asta cu siguranta ii vei ajunge. Daca simti ca nu te descurci la o materie vorbeste cu ai tai sa te ajute sau sa te trimita la niste meditatii.

| cristi202 a răspuns:

Welcome to the real world! Gata, acum ai dat si tu cu adevarat de ceea ce inseamna viata. Nu mai esti copil mic, incit sa primesti totul, sa ai timp suficient pentru tine, sa poti face cam tot ce iti place. Ai un program, ai un tel de atins, un ritm de stabilit. Si e al naibii de greu, nu? Dar, asta e viata. Uneori e o lupta, cu tine insuti, cu imprejurarile din viata ta, si uneori cu ceilalti. O lupta in care nu poti face ce ai vrea, in care nu mai ai timp pentru tine, in care, ca sa invingi trebuie sa iti faci timp si sa consumi energii pentru a-ti atinge telul, si te intrebi daca nu cumva ai innebunit facind mereu acelasi lucru.
Dar nu te speria, ca in orice lucru, noi, oamenii, suntem fiinte adaptabile. Ceea ce ni se pare greu la un moment dat, daca insistam asupra acelui lucru, va deveni o rutina mai tirziu, iar daca muncim din greu, si mai tirziu ni se va parea o joaca de copil. Deci, continua, vei reusi. Cu greu, poate, dar vei reusi. Totul e sa nu te lasi si sa te gindesti mereu unde vrei sa ajungi.

| DenisaNicoletaG a răspuns:

Draga mea si eu invat dupa-amiaza, o sa te obisnuiesti cu timpul. E greu, te inteleg ca stiu cum e. dar nu ai ce face.

| GamingLiviu2000 a răspuns:

O sa te obisnuiesti. Poate mai greu dar o sa te obisnuiesti. Spre exemplu eu m-am mutat cu scoala in Franta nu stiam limba cand am cunoscut elevii din clasa mea au ris de mine. Aveam doar o prietena.Nu prea stiam locurile eram nou.Si in 2 luni m-am pus pe picioare.Intr-adevar chiar si acum simt ca n-am timp pentru mine invat de la ora 8 pana pe la 4-5 seara cand deja e noapte afara.La fel invat dimineata vin acasa maninca ceva ma odihnesc un un pic. apoi fac lectii.Dar te obisnuiesti.Tu stai fara grija e doar o chestiune de timp pana intri in pas cu toata lumea.Si daca chiar o sa vrei o sa ii intreci.pe toti bafta. Funda? =)