|

Buna!

Sunt pe clasa a 8-a si as vrea sa merg la liceul de politie.

Am cautat pe internet cateva informatii despre liceul respectiv, dar nu am gasit prea multe.

Mi-ai putea spune cerintele necesare pentru a reusi sa intru?

Funda!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Cred că voiai sa spui liceu militar.
Din câte știu, dai probă sportivă și una psihologică, apoi la matematică și română, însă nu știu dacă nivelul cerințelor este același la toate liceele, de aceea ar trebui să cauți probele de admitere din ultimii ani și eventual să vorbești cu unii profesori care te-ar putea îndruma.
În orice caz, treaba nu e cum intri acolo, ci cum rămâi. Am un coleg care a intrat la un liceu militar foarte bun, cel din Alba-Iulia, și a plecat de acolo după un semestru cu nu știu câte corigențe, împreună cu vreo alți 10. Cerințele sunt foarte mari, trebuie să îți placă disciplina, să fii în stare să te trezești devreme și să stai pe picioare până seara târziu, să înțelegi materiile și să te descurci fără meditații, fiindcă nu vei avea timp de ele. De altfel, o condiție fizică decentă e necesară și plăcerea de a face sport.
Îți sugerez să te documentezi bine și să te asiguri că vrei asta, apoi să începi să te antrenezi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Disharmony):

Am vrut sa spun scoala de politie.Am inceput sa ma antrenez,si, ma descurc foarte bine cu toate materiile in special Engleza, Romana etc. Dar tot nu am gasit actele necesare. Oricum, o sa mai continui cu cautarile, multumesc frumos de raspuns.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează