|

Buna, TPU. happy Am doua intrebari bune la care ma straduiesc sa gasesc un raspuns de ceva timp, insa nu-mi reuseste. Ma puteti ajuta voi?

1. Cum as putea sa incep o poveste? Din ce moment?

2. In ce circumstante se pot intalni un barbat si o femeie?Dau fundita pentru cele mai originale raspunsuri. happy Ly.

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pai la prima intrebare tine de originalitate. Poti incepe spre exemplu. "Era acolo intr-un coltisor al camerei unde nu-l vedea nimeni, dar el ii vedea pe toti", si de-odata isi zareste prieteul prietena... ce vrei tu si bla bla bla dezvoti. Sau "Pe o straduta mica si intunecoasa X se plimba singur cu propriile ganduri, nerabdator sa ajunga la Y.Z " ma rog, depinde. De obicei trebuie sa ai in minte momentele subiectului.
Si la a doua..se pot inalnii oriunde, intr-un parc, intr-un magazin, la un film, la o petrecere, cand ies de la toaleta laughing chiar oriunde. acum depinde la ce intalnire te referi, la una planificata sau la una neasteptata...

1 răspuns:
| a răspuns:

O poveste o poate scrie oricine! Daca vrei sa fie palpitanta, ti-as zice ca mai intai sa faci ceva scoala, sa citesti Ó mie si una de nopti'.
Barbatii si femeile se intalnesc oriunde si oricand. Cu exceptia acelora care traiesc in insule de barbati sau numai de femei. Chiar si in manastiri.
Important este sa se placa.
Aici intervine asa numita economie de piata. Daca ai de unde alege, oricumalegi pe cel mai nepotrivit, vorbeste doar hormonu. Daca e unul singur pe insula, cretin si urat, ala iti va fi alesul.
Hormonii mai ajuta la ceva:cand apare 'timpul'il(o) cauti si sigur te gaseste!".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează