|

Buna TPU, am o carte pe wattpad si e prima pe care am scris-o. Imi puteti da o parere despre carte? Merita sa o continui? Dau funda! https://www.wattpad.com/story/52566264-suflet-pierdut

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Imi place ceea ce scrii big grin Parerea mea este ca ar trebui continuata happy

| a răspuns (pentru aCek1ng):

Merci mult conteaza foarte mult pentru mine happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Pentru că „aCek1ng" ți-a scris că îi place te-ai grăbit să -i mulțumești și să-i acorzi funda.
Respectivul (a) este tot un (o) adolescent(ă) ca și tine care crede că tot ce zboară se mănîncă și că aceasta ce ai scris tu s-ar numi literatură.
Ei, bine, NU E!
E prea mult clișeism, copiat din filmele americane „de duzină", cu și despre adolescenți, care mai de care mai fără de vreun scop în viață, beneficiind doar de privilegiul de a fi copiii unor oameni bogați, și avînd o viață lipsită de griji.
După trei capitole, care nu fac nici cît unul normal, într-un al patrulea, tînăra fostă milionară a devenit „mama Tereza", și-a dat toată averea săracilor și foarte repejor a găsit o haimana cu care să se înhaite și să ajungă pe drumuri rele...
Nici Sandra Brown nu ajunge atît de repede spre momentul dramatic al „story"-ului.
Pe de altă parte, limbajul și scriitura sînt, fără îndoială consecința relei învățături a limbii române deprinse pînă acum.
Ortografie greșită, dezacorduri, folosirea incorectă și neconcordantă a timpurilor verbale. Și încă destule altele...
Părerea mea este să mai citești încă multe alte cărți ( nu cred că ai citit 100 pînă acum) și, mai presus de toate, să înveți corect limba română.
Nu te îmbăta cu apă de ploaie!
Sănătate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează