anonim_4396
| Anonim întreabă:

As dori sa ma ajutati daca puteti cu o idee sau un inceput la un proiect ce urmeaza a-l prezenta la LB. Engleza. Proiectul ar fi despre "My tv show" in care trebuie sa imi imganiez ca trebuie eu ca moderator sau un inlocuitor al meu sa prezinte o emisiune. Sa fiu mai scurt ar trrebui sa ma gandesc sa scriu despre: decor, invitati, scenariu. Ce intrebari le-as pune invitatilor cum ar dori sa fie scenariul. Daca puteti in vreun fel va multumesc si desigur celui care imi scrie cateva randuri ii acord funda.

Răspuns Câştigător
| Iunona a răspuns:

Decor: o camera spatioasa, bine luminata, cu o canapea si un scaun inalt. Canapeaua neagra de piele este pentru invitati, scaunul pentru tine, sa vorbiti de la om la om. Poti aseza si o masa de sticla in fata. Poti invita orice personaj vrei, de exemplu pe Cartarescu, ii pui cartea pe masa de sticla un poster cu el in spate si il intrebi ceva de lansare, cum a scris cartea, ce l-a inspirat, in cat timp, daca mai are timp liber pentru el, ce seminificatie are personajul cutare, ce mai are de gand sa scrie, s.a.m.d. In incheiere ii multumesti, el iti va acorda un exemplar cadou il arati camarei de filmat zambesti si iti iei la revedere. happy

| captainwilmhosenfeld a răspuns (pentru Iunona):

Multumesc. Am scris ceva la compunere dar ideea ta m-a inspirat putin fiindca proiectul e inca in desfasurare de abia saptamana viitoare il prezint.

| Iunona a răspuns (pentru captainwilmhosenfeld):

Nu ai pentru ce, ma bucur ca ti-a fost de folos. Bafta la prezentare! happy

2 răspunsuri:
Întrebări recente