| kellyjamje12 a întrebat:

As vrea sa ascult niste carti audio vara aceasta pentru ca am niste lecturi de citit pentru scoala si nu stiu daca voi apuca sa le citesc pe toate, asa ca vreau ca macar sa am habar din cartile audio si vad eu pe urma daca am timp sau nu sa le citesc. Dar as vrea sa stiu: cartile audio cuprind continutul integral al cartii sau pot fi si parti omise? Sau asta depinde de cartea audio? Multumesc anticipat!

6 răspunsuri:
| iChristiaN47 a răspuns:

În primul rând nu sunt sigur că vei găsi o variantă audio pentru toate lecturile, dacă deja le-ai găsit, este un semn bun. Varianta audio cuprinde în marea majoritate a lecturii, dacă este făcut respectivul CD pentru asta, deoarece majoritatea CD-urilor au doar fragmente din cărți, însă în funcție de puterea de recepție, sunt șanse să nu reții nimic din varianta audio, deoarece memoria ta poate fi una bază de văz (memorie vizuală). Din câte am înțeles ești elevă, lecturile pe vară sunt făcute pentru a-ți stimula capacitatea de citire, creativitatea, concentrare, ș.a.m.d. Nu cred că întregul set de lecturi îți va ocupa toată vara atât timp cât știi cum să-ți administrezi programul zilnic.

| Speranta12 a răspuns (pentru iChristiaN47):

Cum credeti dumneavoastra ca ar trebui sa ne impartim programul acum in vacanta?

| kellyjamje12 explică (pentru iChristiaN47):

Sper ca voi avea timp de toate, dar m-as fi simtit eu mai linistita stiind ca am un plan de rezerva in caz ca nu am timp sa le citesc pe toate si din aceasta cauza am intrebat daca cartile audio cuprind intregul continut al cartii sau nu.

| kellyjamje12 explică (pentru iChristiaN47):

Sper ca voi avea timp de toate, dar in caz contrar, m-as fi simtit eu mai linistita stiind ca am un plan de rezerva, iar din aceasta cauza am intrebat daca cartile audio cuprind intregul continut al cartii sau nu.

| kellyjamje12 explică (pentru kellyjamje12):

Am crezut ca nu s-a trimis primul raspuns si am mai scris o data, ups. laughing

| marinescub701 a răspuns:

Depinde, uneori poti avea norocul sa fie toata lectura, desi de multe ori sunt omise anumite lucruri, cel mai bine ar fi sa citesti rezumatul pentru a-ti face o idee, apoi sa citesti cartea in sine