|

Buna TPU! As vrea sa scriu o carte pe wattpad, cu adolescenți, eventual si de dragoste si amuzanta. Despre ce as putea scrie? Imi puteți da câteva idei?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna! Eu insumi ador sa scriu cand am timp. Uite ceva care mi-a venit pe loc.Un fel de idee.Sa fie, sa zicem la un liceu 2 adolescenti, baiat si fata.Pana aici e ok.
In prima zi baiatul face o pictura destul de mare (este intr-un fel de comitet de organizare a festivitatii de inceput de an scolar) si cand intra in clasa nu este atent si da peste aceasta fata.Ii face rochia noua murdara, plina de acuarele si mai sunt cateva minute si vine dirigintele ca sa ia clasa in primire.
O sa faca prostii copiii si o sa fie mutati in banci baiat cu fata. Ajung acestia 2 impreuna.Descopera ca stateau aproape unul de altul iar baiatul decide sa o duca pe fata acasa.Acesta ii da sacoul sau fetei intrucat ea are rochia patata de vai de ea si nu vrea sa se faca de ras.Pe strada se intalnesc cu o vecina de-a baiatului care il intreaba daca cea de langa el este prietena lui.Cei doi rosesc etc. Ajung acasa la fata. Oarecum se impaca.
Continuarea o gasesti tu.La fel si umplutura care trebuie adaugata cat si numele personajelor.Eu ti-am dat niste idei venite pe loc in timp ce scriam la acest raspuns.Imi pare rau daca nu asta cautai.Eu mi-am dat silinta, fie aceasta o poveste slabuta.
Iti urez o seara placuta in continuare!

| a răspuns (pentru RainmakerX):

Imi pare rau ca a trebuit sa scriu de 2 ori.Mi-a dat crash netul si imi era frica sa nu pierd ce scrisesem deja.
Oricum m-am gandit ca celor 2 sa le placa o anumita formatie, cine stie.Baiatul castiga la un post de radio biletele si nestiind pe cine sa invite, decide sa o invite pe aceasta colega.
Dupa concert decid sa mearga la Karaoke.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| explică:

Multumesc mult :* e o idee foarte buna

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Biaafrodj):

Multumesc pentru fundita! Spor la scris!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează