| Aberdeen a întrebat:


Asta vara cand intram constant la rubrica "LITERATURA" vedeam in majoritatate intrebari legate de diferite carti, recomandari, etc.
Acum, desi nu am foarte mult timp liber, cand intru la aceasta categorie raman de-a dreptul socata de cate intrebari prin care sunt cerute rezolvari ale temelor sunt puse.
Inteleg ca a inceput scoala, dar, totusi...

Pot sa stiu daca mai e cineva interesat cu adevarat si de altceva decat de rezolvarea temelor pe-aici?winking

Răspuns Câştigător
| bogdan72 a răspuns:

Am remarcat si eu. Ma gandisem acum cateva zile sa fac un post asemanator cu al tau, dar ma indoiesc ca indivizii cu pricina l-ar citi. Ei sunt aici sa puna intrebarile, nu sa le citeasca. Oricum, apreciez ca ai facut-o in locul meu; cineva trebuia sa o spuna, chiar daca nu-l aud decat cativa.
Imi placea mult sa raspund intrebarilor care solicitau sfaturi de lectura. Sau pareri. Mai rar - dar se intampla si asta - aveam ocazia sa mai gasesc cativa care incercau sa scrie si cereau pareri. Fie ca erau la inceput sau putin mai avansati, fie ca erau talentati sau nu tocmai, era o surpriza minunata. Pe langa faptul ca gaseam indivizi cu pasiuni comune, simteam si eu ca fac ceva util cand stau pe net, incercam sa le dau sfaturi cat mai bune, sa le cultiv pasiunea, sa-i incurajez fara sa fiu fals (si sa-i las sa observe asta). Acum... ia-i de unde nu-s! laughing

| Aberdeen explică (pentru bogdan72):

Trist dar adevarat straight face

4 răspunsuri:
| Nadeshiko a răspuns:

Eu sunt! Si nu ma indoiesc ca si altii sunt, doar ca se pierd in oceanul de lenesi care au nevoie de mura-n gura ca sa-si faca temele.

| Psihologull a răspuns:

Daca vrei sa citesti o carte buna iti recomand Cinzeci de umbre ale lui Grey. O carte foarte cumparata vara aceasta. O gasesti si la oferta aici: http://bit.ly/189g4E7

| Aberdeen explică (pentru Psihologull):

Multumesc, totusi nu am cerut nimic de genul asta.