|

Buna TPU, ce carti interesante mi-ati putea recomanda? Care sunt titlurile romanelor pe care le-ati savurat si care v-au schimbat modul de a gandi? Prefer, in general, drama, dar sunt deschisa si spre alte genuri, precum fictiune si aventura. Va multumesc anticipat!

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună! Îți voi da mai jos o scurtă listă cu câteva din cărțile care pe mine m-au marcat. Și dacă mai dorești și alte sugestii, te aștept.
„Vraciul Profesorul Wilczur", Tadeus Dolega Mostowicz
„Roșu și Negru", Stendhal
„Nuntă în cer", Mircea Eliade
„Adam și Eva", Rebreanu
„Pitulicea", Reşat Nuri Güntekin

Lectură plăcută!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Aberdeen):

Va multumesc frumos pentru sugestii, titlurile mi-au starnit intru totul curiozitatea!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru marigold27):

Cu foarte foarte mult drag!
Mă faci să mă simt atât de bătrână, probabil sunt de aceeași vârstă cu tine! big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Aberdeen):

Probabil happy imi cer scuze, nu asta era intentia mea (uneori pot fi foarte politicoasa)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru marigold27):

Nu-i nimic, ești foarte drăguță!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sincer să fiu, până la o vârstă nu mi-a plăcut să citesc. Pot spune că am un handicap în această privință. Deși am citit de mic, nu am simtit plăcerea aceea pe care o simt acum când citesc o carte. Însă puțin mai târziu, prin liceu, am descoperit că îmi place să citesc și am privit cititul ca pe un obicei pe care doar oamenii deștepți își permit să îl facă. Iar eu, dorind să fiu o persoană deșteaptă, am ales să citesc în continuare. Cu toate acestea, dintre toate cărțile pe care le-am citit până acum, am să vă recomand doar câteva și anume zece la număr. Am să scriu o scurtă părere, ce impresie mi-a format și ce este de învățat din fiecare carte. Înainte să începem, ca un fel de bonus pentru voi, am căutat cele mai bune prețuri pentru aceste cărți, astfel le puteți achiziționa dând click pe copertă. Reducerile sunt undeva între 41% și 25%, zic eu foarte bune pentru un buget limitat! Dacă aș fi știu de aceste reduceri când mi-am cumparat cărțile, economiseam ceva bani. Să începem. 1. Tată bogat, tată sărac, de Robert T. Kiyosaki În primă fază, citisem multe păreri, cum că Kiyosaki vorbește la întâmplare, că această carte ar fi o prostie și banii făcuți de el ar fi de pe urma acestor cărți, nu de pe urma afacerilor sale. Sincer să fiu, nu mă interesează. Și nici după ce am citit cartea nu m-a interesat, pentru că materialul este de calitate, am avut ce învăța. Cred că am citit-o din două focuri, nu am putut să o mai las din mână. O recomand tuturor celor care vor să afle care este diferența dintre patron și angajat, și tuturor celor care nu doresc să își petreacă viața ca servitor pentru alții. Această carte schimbă percepții, te va face să gândești altfel. Îmi aduc aminte că nici acum nu suport să spun la primul meu salariu, ci la primul mei venit. O să vezi despre ce vorbesc când o să o citești, o recomand cu mare căldură, nu are cum să...2004 - 2241 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru FlorinGamingRo):

Foarte interesante sugestii. Chiar mi-au starnit interesul cartile recomandate de dumneavostra si cred ca am sa incep cu Lebada Neagra. Va multumesc din nou!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează