|

Buna TPU, cred ca sunt persoane aici ce citesc pe wattpad. Am scris o carte nouă si vream să vă cer o parere, și un vot daca doriti. Eu vă voi lăsa link-ul carti. Multumesc anticipat.https://www.wattpad.com/story/196173004-departe-de-trecut

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu citesc de pe wattpad si nu mai am cont acolo, intrasem odata tot asa sa dau voturi, deci imi pare rau ca nu pot sa te ajut cu un vot marunt.

Insa pot sa vin cu o parere daca conteaza, daca nu... asta e big grin

Imi place cum si ce ai scris acolo, nu pot sa zic ca nu ar fi asa. E un limbaj usor, care nu foloseste cuvinte foarte complexe si care nu se abate de la subiect. Nefiind fan al acestor tipuri de carti (dar mai citesc uneori de acestea) pot spune ca vine cu o gura de aer proaspat, relaxant. Insa nu stiu daca ar mai fi ceva de adaugat pe acest plan. Daca ar fi sa adaug ceva, as adauga mai mult... mister si mai multe pareri. Ceva sa iti tina sufletul acolo sau sa se gandesca la ce descrii tu, nu sa se piarda pe alocuri "A da... avion, gata punct".

Poate ca aceasta idee vine de la faptul ca termini frazele prea repede si brusc. Daca descrii ceva, descrie tot in acea propozitie adaugand mai multe virgule. "Avionul decoleaza... Locul in care m-am nascut, dar si locul in care sufletul meu a murit". Pai cum asa? Unde sunt cuvintele de legatura dintre cele doua fraze?

Si dialogurile... prea fictive. Adica cine sta sa vorbeasca asa? Unde este acel realism din spusele lor corelat cu faptele, fara de care dialogul ar parea prea "scolaresc", parca ar citii de pe scenariu.
Mai adaug si faptul ca peste tot dau de "spun, spun, spun ei, spun eu, spune ea, spune tu Mihai, unde e sabia? " (scuze asta a scapat laughing ). Cred ca ne dam seama si noi cine spune acolo. "Spune ea, zambind". A pai doar atat? Daca ai adaugat doar un cuvant unde ar putea fi mai multe, e ca si cand ai merge la muzeu sa vezi un exponat, dar te impinge cineva de la spate imediat sa il vezi pe urmatorul si tot asa, neapucand sa il vezi bine pe cel precedent. Adica daca vrei sa scrii o carte despre detalii, scrie o carte despre detalii. Si nu mai suntem in anii cu domnite si printese, poti aborda si cateva elemente de jargon ale timpului nostru.

(Daca vrei pot sa imi fac un cont si sa pun parerea asta...2007 - 2079 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Are multe greseli, monologul fetei este cringe. Nu am citit tot.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează