|

Buna TPU. Mai e putin si incepe scoala. Eu intru clasa a 7-a. Imi este frica, am auzit ca e destul de greu. Imi puteti spune ce se invata la romana, fizica, chimie si mate? As vrea sa ma pregatesc, in astea 10 zile. Va rog frumos.

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Materiile clasei a 7-a nu sunt grele deloc!
Pentru puturosi este evident foarte greu, ca nu pun mana sa invete!
Din pacate, nu ai ce sa pregatesti acum, este inca vacanta, bucura-te de ea si cand ajungi la scoala, vei primii manuale si poti incepe sa inveti fiecare lectie, in felul asta nu vei avea nici o problema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu e chiar asa greu si nu cred ca poti sa te pregatesti in 10 zile

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Invata bine ca sa fi pregatita pentru clasa a VIII-a.
Clasa a VIII-e e importanta din cauza examenului.
De asta se spune ca a VII-a este grea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,nu vr sa să te sperii, dar mie a 7 a mi s-a parut intr-adevar grea. Materiile se complica, devin mai grele+ biologia care te rupe cu învățatul. La romana o sa învățați ce ati invatat pana acum, punând accent pe operele literare. La fizica totul se complica, legile sfintilor rolling on the floor) o sa intelegi tu. Ce pot sa-ti spun, spor la invatat.La biologie daca vrei sa tii pasul stai cu burta pe carte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Draga Cristina, un prim sfat ce ti-l pot da in urma experientei mele legate de scoala este acela ca trebuie sa te bucuri de vacanta din plin, pentru ca ai timp in decursul anului scolar sa inveti si sa te pui la punct. Pentru a fi pregatita pentru viitorul an scolar este necesar sa stii ceea ce ai facut anul anterior, oricum vei avea o perioada de acomodare. In legatura cu dificultatea clasei a 7-a, asta este discutabila, deoarece depinde de ce profesori ai tu, insa nu are de ce sa-ti fie frica. Chimia si fizica din generala sunt usoare, banale, doar incearca sa te puna in tema cu ele si iti vor fi predate chestii introductive cu grad redus al dificultatii. Sunt sigur ca vei trece cu brio si nu ai de ce sa fi stresata, ma ales daca iti vei face treaba foarte bine. Succes la anul cand va trebui sa dai examen.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salutare Dragu_Cristiana_1999!

Te sfatuiesc sa recapitulezi baza cunostintelor acumulare in clasa a VI-a. (Acestea sunt de ajuns pentru a putea incepe noi capitole).
Atat fizica cat si chimia se intalnesc in viata cotidiana, deci vei avea un minim de cunostinte in aceste 2 materii.

Mult succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează