| InternautiiChick a întrebat:

Maine am sa fac o poveste numita "Best Friends Forever" si vreau cateva idei! FundaVOT!

Răspuns Câştigător
| Sofia97 a răspuns:

Buna, asta este povestea mea:
-include mai multe personaje care sa zicem ca se protejeaza unul pe celalalt. De exemplu sa spunem ca la liceu cea mai populara fata se culca cu un profesor si este inregistrata de o alta tipa(neimportanta in poveste) si la o petrecere aceasta tipa ii da inregistrarea directoarei dar prietena cea mai buna a fetei populare(care era populara de asemenea) ii i-a CD-ul cu inregistrarea si il arunca intr-un pahar cu sampanie. Am uitat sa spun ca cea care avusese relatii cu profesorul trebuia exmatriculata si ca intre timp profesorul a demisionat. Asa deci pozele si inregistrarea sunt distruse iar prietena cea mai buna spune ca ea era de fapt cu acel profesor. Dar chiar atunci intevine baiatul care o iubea pe cea de-a doua fata(si ea il iubea pe el) si spune ca ea nu a avut relatii intime cu profesorul pentru ca era cu el in aceea seara si continua asa pana cand directoarea zapacita de tot ce se intampla renuntalaughing)(daca povestea este pentru scoala cred ca o sa trebuiasca sa modifici motivul daca iti place)
Sper sa iti fie de folos:

| InternautiiChick explică (pentru Sofia97):

Nu e pentru scoala! Mersi!

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru Sofia97):

Un cd normal nu incape intr-un pahar de sampanie, un mini cd s-ar putea sa nu incapa nici ala mai ales ca la sampanie se folosesc pahare "flute" In plus nu cred ca sampania ar strica CD-ul. Schimba-l cu un stick si s-ar putea nici ala sa nu se strice daca-l spala si-l usuca bine.

| Sofia97 a răspuns (pentru AlexanderAdrian):

Era ceva imaginar daca spun un stick e mai bine? Era doar o idee apropo.

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru Sofia97):

E bine sa gandesti putin si "doar ideea", nu sa arunci asa o prostie. Da presupunand ca tu chiar crezi ca sampania ar strica un CD, explica-mi totusi ce te-a facut sa crezi ca un CD merge aruncat intr-un pahar de sampanie, sau in orice alt tip de pahar. Ce butoaie ai tu mamicule acasa in loc de pahare?

| Sofia97 a răspuns (pentru AlexanderAdrian):

Uite ce este, eu nu vreau sa ma cert cu nimeni asa ca de ce nu o lasam balta? Am facut o greseala pentru ca nu am avut timp sa recitesc raspunsul inainte de a-l publica dar nu ti se pare ca faci prea mare caz pentru o prostie? Si crede-ma ca "doar ideea" a fost gandita dar nu am fost atenta la detalii. Si daca te face sa te simti mai bine inlocuieste sampania si paharul cu ce vrei tu. Serios acum cati ani ai, 7?

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru Sofia97):

Cand ai de scris o singura fraza si nu pagini intregi da eu cred ca te respecti pe tine daca nu scrii prostii, nu te grabesti si incerci sa scrii corect gramatical. Astea trei sunt niste minime cerinte. Dar iti dau un sfat- faci cum crezi. Cand o sa ma cert crede-ma ca o sa stii sigur. O zi buna.
A, da si te asigur ca nu-s un pustiulache, am 30 de ani.

| Sofia97 a răspuns (pentru AlexanderAdrian):

Multumesc pentru sfat, o sa tin cont de el pe viitor. Dar hai sa terminam odata cu prostiile astea pentru ca nu stiu de tine dar eu am lucruri mai bune de facut. Noapte buna.

9 răspunsuri:
| Leocerba a răspuns:

"Best Friends Forever" despre Corbu si Inorogu( Brancoveanu si Cantemir)

| NOname a răspuns (pentru Leocerba):

O propunere pentru hm: Monacheroleopardalisa - simbolul perfecţiunii absolute.

Întrebări similare