|

Buna TPU ultima carte care ati citit-o care a fost? dc si cine va recomandata? Ce ati invatat din ea? dau funda celui mai bun care imi place.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ultima carte pe care am citit-o a fost "O zi in Roma Antica" de Alberto Angela. Nu mi-a recomandat-o nimeni. As recomanda-o, in schimb eu, deoarece, citind primul paragraf, te vei simti plecat departe, ca spatiu, dar si ca timp. Autorul se transpune intr-un martor ocular, prezent in Roma, undeva in jurul anului 110 e.n., in timpul domniei lui Traian. Pe langa faptul ca a fost foarte palpitanta, am invatat extrem de multe lucruri despre obiceiurile romanilor. Inainte s-o deschid, nici macar nu-mi trecea prin cap ca acestia foloseau urina pe post de detergent de rufe sau pe post de pasta de dinti, nu aveam idee cum se desfasoara o lupta intre gladiatori, nu stiam cum arata un targ de sclavi si nici ca homosexualitatea nu era deloc vazuta ca o anomalie. Singura problema era atunci cand un aristocrat intretinea relatii sexuale cu un om de rang inferior si avea rolul "pasiv". Ba chiar era batjocorit in public daca se afla asta. Activ, in schimb, daca era, nu era nicio problema. Am aflat o multime de lucruri ciudate, insa nu ti le voi povesti aici pentru ca, poate, la un moment dat, te vei hotari sa citesti cartea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Testul psihopatului. Am primit-o cadou, eu fiind pasionat de psihologie (e ceva intre beletristica si de psihologie). Am invatat despre fragilitatea sistemului psihiatric din lume si cum, odata etichetat cu o boala mintala (in special psihopatie), nu mai ai ce sa faci. De asemenea am aflat despre utilizarea diferitelor tehnici si droguri din ospicii, locuri in care "pacientii" erau mai mult cobai sau in cel mai bun caz animale de companie... Aaa si ca exista o artista care picteaza pentru a scapa de halucinatii si a inceput prin a desena cu propriile "reziduri".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uite asta: https://infrasunete.eu/secretele-mintii-de-milionar-harv-t-eker/.

Exact ce am scris in articol, in primul rand am invatat ca trebuie sa-mi gestionez banii si cum sa faca asta. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nerantula de Panait Istrati.
E o carte de dragoste cu final trist.
Mai multe afli daca o citesti happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează