|

Bună TPU vreau sa citesc niște carti frumoase și interesante care sa fie ușor de înțeles și plăcute în același timp. Mă interesează cărți din domeniul psihologieI (sa am ce invata din ele) dar sI carti de dragoste contemporane. Vreau parerea voastră, sa argumentați motivul pentru care ar trebui sa citesc cartile alese de voi.Vă multumesc mult de tot pentru ajutor! Cel mai bun si mai complex raspuns primeste funda +voturi happy

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Cauta si prin aceasta lista
www.jurnalbizar.wordpress.com/2015/03/22/carti-de-citit-intr-o-viata/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu înţeleg ce vrei. Când zici că rei cărţi "din domeniul psihologiei" înseamnă că vrei cărţi despre psihologie?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu e o carte de psihologie, dar este foarte frumoasa. Camera intunecata- de Johan Theorin ( totusi, iti schimba putin perceptia asupra vietii de dincolo).

Intimidare- Penelope Douglas ( super si cartea asta, nu am citit-o inca, dar sigur o sa o fac) - " Numele meu este Tate. Totusi, el nu imi spune asa. Nici macar nu i-ar trece prin cap sa mi se adreseze atat de familiar, asta in cazul in care mi s-ar adresa cat de cat. Nu, abia daca imi vorbeste.Dar nici nu ma lasa in pace.Candva, am fost cei mai buni prieteni, dupa care a inceput sa se lege de mine si a decis ca scopul lui este sa imi ruineze viata. Am fost umilita, exclusa si barfita in toti anii de liceu. Cu cat trecea timpul, cu atat mai chinuitoare deveneau farsele si zvonurile puse la cale de el, si deja mi se facuse lehamite sa ma tot feresc din calea lui. Am plecat chiar in Franta pentru un an de zile, ca sa il evit.Doar ca, acum, m-am saturat sa ma mai ascund si nici de-a naibii nu il voi lasa sa-mi distruga ultimul an de liceu. Poate ca el nu s-a schimbat, dar eu am facut-o. Este timpul sa ripostez.Nu mai am de gand sa-l las sa-si bata joc de mine "

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Kandia15):

Am citit eu "Intimidare", e superba :3. Am si continuarea (pdf), dar este in engleza. Urmeaza si alte carti din aceeasi serie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Legile lui Murphy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează