|

Buna! happy Voiam sa mai citesc cate ceva, dar nu mai stiu ce. Am citit tot ce mi s-a dat la scoala, am citit tot felul de bestseller-uri dar nu mai stiu ce sa citesc nou. Daca stiti voi vreo carte interesanta spuneti-mi si mie nu conteaza genul.

Merci!winking :-D

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut iti recomand: Delirium - o poveste superba de dragoste sau Cartea cimitirului -o poveste stranie, despre vise, fantome, ucigasi, tradari si familie (e super, nu e horror ). Mai poti citi si trilogia Jocurile Foamei, daca nu cumva le-ai citit deja. Sau incearca ceva de dezvoltare persoanala: Viata ca o teapa sau Iubirea ca o teapa si astea sunt frumoase. Lectura placuta!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai incercat seria Cantec de Gheata si Foc a lui George Martin?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Decât cărți SF, poți citi o super-carte numită Inteligența emoțională, de Daniel Goleman. Poți citi cărți ale filosofilor Aristotel sau Platon (De anima, Republica), A Volcov- Doi frați (e o carte destul de rară, însă la doar 2 lei pe Okazii), Sven Hassel-Gestapo. Colecția Adevărul în sine e foarte bine aleasă, iar cărțile de filosofie/psihologie nu strică nimănui.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Agatha christie orient expres, e roman politist...sub aceeasi stea de john green, contine o poveste foarte interesanta de dragoste cu un sfarsit care taie respiratia... sper sa iti placa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu ti-as recomanda Eragon este un sf cu dragoni.Mie mi-a placut super mult. mult succes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează