| Jigokunokishi a întrebat:

Bună,
vreau să-i cumpăr unei prietene o carte și aș vrea ori o carte cu niște povești cu învățături despre viață, cu niște povești frumoase care să îndemne la speranță, la bunătate să te ajute să te dezvolți ca om sau ceva de genul Pastile de viață cu îndemnuri pozitive, ceva de dezvoltare personală dar să fie mai prietenoasă lectura, de citit de plăcere. Mă gândeam că poate ar fi ok un Kahlil Gibran sau Coelho, dar nu i-am citit și nu știu cum scriu. Menționez că nu e credincioasă și cred că ar fi mai ok să fie un text care să nu implice prea mult puterea, îndrumarea Domnului, grația Lui etc.
Ce cărți îmi puteți recomanda?

5 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Coelho chiar ar fi ok big grin Il recomand cu caldura, incepe cu "Alchimistul". Si iti recomand si tie sa o citesti, este despre tine, despre prietena ta, despre mine si despre orice alt om de pe pamant.

Numai bine iti doresc! ^_^

| Werrich a răspuns:

Bună, recomand cartile din seria "Cadou in dar" de Helen Exley, cărticele cu citate celebre pe diverse teme, există chiar carticica "Un dar special pentru prietena mea"
https://bit.ly/3lED8E1
Poți sa ii scrii o urare pe prima pagina.

Paulo Coelho - Alchimistul
Louise L. Gay - Poți să-ți vindeci viața
Echart Tolle - Puterea prezentului
Zig Ziglar - Alte motive pentru a zâmbi

| Digikey a răspuns:

Biblia,are povesti destul de hazlii.

| NarcisIfrim a răspuns:

Adrian Niculescu-Sfarsitul este un nou inceput.

| dezvoltarepersonala a răspuns:

Lux Pedia este un canal de YouTube de unde te poti inspira pentru a avea o viata de succes. Vei gasi atat clipuri despre dezvoltare pe plan personal cat si pe plan financiar :
https://youtu.be/Y0NR-4fL-Lo

Nu uita sa te abonezi daca iti plac videoclipurile happy