|

Buna ziua! As vrea sa incep sa practic yoga, dar acasa pentru ca prin apropiere de orasul in care locuiesc nu sunt centre de yoga. Imi puteti recomanda o carte in care sa scrie principiile din yoga si sa fie si exercitii de yoga in ea, explicate cum se executa corect? Parca avea Osho o carte despre yoga, in aceea sunt si lucruri practice, pozitii, exercitii sau cum le-o zice? Eventual daca imi puteti recomanda si ceva despre meditatie. Multumesc anticipat happy

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Exista anumite meditatii, da, le poti numi si asa. Exista mai degraba un sistem, daca vrei iti pot da o carte sa citesti despre el. Se refera la trairea in prezent si autoanaliza gandurilor, senzatiilor, sentimentelor etc.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Salutare, o tehnica de meditatie este sa stai pe un scaun, cu spatele cat mai drept, incercand sa iti simti treptat corpul, apoi sa ti-l imaginezi cat mai greu si cat mai cald. Apoi esti atent pe respiratie, la fluxul de aer, dar fara a-i influenta cumva ritmul.
Depinde si ce vrei sa obtii. Ce iti doresti?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru suffarstar):

Pai as vrea sa ma eliberez de ganduri, de stres, sa pot privi lumea din jurul meu fara s-o etichetez. Sunt tipuri de meditatii care te ajuta ramai in acea stare si dupa ce termini exercitiul si te intorci la activitatile zilnice?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru suffarstar):

Care e titlul ei?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Jigokunokishi):

Ai P.M.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează