| Alegzander123456789 a întrebat:

Imi puteti povesti pe larg cartea Wolf Hollow va rog? Multumesc anticipat! Daca inteleg ce mi-ati povestit va dau coroana!

Răspuns Câştigător
| P3d1a a răspuns:

Cartea începe cu un prolog în care Annabelle 'vorbeşte' despre momentul când ea a învăţat să mintă cu adevărat nu despre acele mici minciunele născute din lucruri banale şi spuse de orice copil.Nu.Ci despre acele minciuni adevărate născute din temeri reale. Însă lucrurile erau mai complicate de atât, în 1943 lumea era în toiul unui război mondial şi deşi acesta pare foarte departe el se răsfrânge şi asupra liniştiţilor locuitori din Wolf Hollow prin certuri, acuzaţii şi lupte sfârşite cu pierderi omeneşti.

Viaţa relativ liniştită a locuitorilor din acest mic orăşel este peturbată de sosirea unei fetiţe, pe nume Betty care a fost trimisă aici de către mama ei pentru purtarea ei incorigibilă, fiind mutată aici la bunicii ei.Aceasta încă din prima zi a început să preia autoritatea asupra elevilor de la şcoala locală supunându-i pe toţi cu doar o privire. Însă nu s-a luat aproape de nimeni, numai de două persoane: Annabelle şi Toby.
Annabelle este o fată de doisprezece ani care este obligată de Betty să îi aducă nişte lucruri frumoase deoarece familia ei 'este bogată' având o fereastră mov însă nimic din ce aduce Annabelle nu este destul de bun, Betty lovind-o pe Annabelle cu un retevei.Pe când Toby un fost infanterist american din Primul Război Mondial este traumatizat de pe urma războiului şi a numărului mare de morţi cauzate de către acesta în numărul nemţilor.Acesta cutreieră câmpurile cu un aparat foto, dăruit de către Annabelle, cu care fotografiază natura şi trei puşti voluminoase şi grele din care doar una merge.Această greutate mare pe care o poartă Toby înseamnă practic pedeapsa dată de el pentru ceea ce a făcut în război deşi a primit Medalia de Onoare el nu s-a simţit onorat să o poarte, chiar renunţând la ea lăsând-o în cazarma militară în care s-a înrolat.

1 răspuns:
| DemonLord a răspuns:

Oh, incoronezi lumea? Ce onoare!