|

Bună ziua! Vă deranjez cu o mică dilemă, la care doresc să primesc răspunsuri cât mai etice! Dețin un număr frumos de creații literare (poezii) proprii și aș dori să știu câte anume ar trebui să conțină un volum( destinat publicării), în mod obișnuit)! Vă mulțumesc, încă de pe acum, pentru răspunsuri!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu cred ca poti standardiza o carte dupa numarul de pagini (cu exceptia lucrarilor care specifica acest lucru, sau cu exceptia cerintelor exacte ale unui editor). Pana si diferentele dintre o brosura si o carte nu tin tocmai de numarul paginilor, ci de continut si publicul tinta. Trebuie sa iei in considerare si redactarea. Daca asezi o poezie pe pagina sau mai inserezi si vreo ilustratie, atunci poti linistita sa scoti 50 de pagini din 20 de poezii. Continutul e mai important decat numarul paginilor. Ia in considerare si factorul de decizie: daca simti ca ti-ai terminat opera si esti pregatita sa o scoti la redactare, nu te opreste nimeni, chiar daca ai doar 10 pagini sau 900. Cei care citesc isi doresc calitate, apoi aspect. Si nu uita de promovarea cartii. Personal, mi-e indiferent daca citesc 20 de pagini sau 1020, ma intereseaza calitatea operei.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Verifica-le la cateva edituri, nu toate vor fi acceptate probabil...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cred ca fiecare editura te intreaba ce si cum. Poti sa scoti si cat o Biblie volumul.Am inteles ca din tiraj o parte revine Bibliotecii Judetene, Nationale, fiecare carte va avea ISBN.Ia legatura cu editurile din apropierea ta iti dau ei detalii

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează