| buhu a întrebat:

Care a fost cea mai buna carte pe care ai citit-o vreodata si de ce? happy

Răspuns Câştigător
| Kwiat a răspuns:

Ocupatia mea in timpul liber e lectura. Am citit multe, dar nici una nu m-a frapat atia de mult ca "Tema pentru acasa " de Nicolae Dabija. Personajul principal e un tinar profesor care pentru a-si proteja elevii de deporturile in Siberia ia toata vina asupra sa, insa din urma lui vine o eleva indragostita de el care ii arata ce e dragostea si-i aduce un copil. In afara de aceste momente romantice putem intilni si ceva dramatic cum ar fi cainii si vinatorii de detinuti care ca recompensa luau urechile detinutilor prinsi. Este o carte baza a careia sta istoria insa reflecta foarte mult Depresiunile Staliniste.De ce e cea mai buna? E singura carte care m-a facut sa pling si pe care as mai citio de multe ori.

O alta carte foarte buna este "SECRETUL.Eroul" de Rhonda Byrne, o carte care te indeamna sa nu renunti la visuri. Dechide secretele celor mai mari oameni de succes care iti ureaza tie succes si trezesc eroul din tine.

7 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Nu stiu. Am citit mii de carti. Foarte multe bune. Unele de stiinta, altele de beletristica si chiar de psihololgie si filozofie. Nu mi-au placut cartile stiintifice aride gen chimia anorganica.

| Alexandr a răspuns:

Corsarul negru pentru ca a fost plina de aventura!

| IAmAFreak a răspuns:

Shining de Spethen King.
Nu stiu daca e cea mai buna pe care am citit-o, dar e preferata mea laughing m-a marcat deoarece e prima din domeniul horrorului thinking plus ca Mr King este foarte priceput, are un stil aparte

| lianaiovan a răspuns:

In puterea noptii de Dean Koontz. Citeste-o si o sa stii de ce imi place happy

| MickeyMouseLove a răspuns:

50 de nuanțe de gri
Aștept cu nerabdare filmul
Citeșteo și ai sa afli ce gîndesc, și de ce îi place big grin

| rosi87 a răspuns:

Padurea Spanzuratilor de Liviu Rebreanu
Deoarece te marcheaza!
Este foarte emotionanta, de razboi, cu multe traume!

| cristianu2001 a răspuns:

Singur pe lume de hector malot. pentru ca imi plac cartile cu copii. ca si morcoveata de juled renard sau piciul de... ( am uitat autorul), funda? ( nu am primit niciuna pana acum si vreau sa vad cum e)

Întrebări similare