|

Care e cartea de dezvoltare personala (motivationala sau de autovindecare, autodezvoltare) care v-a placut cel mai mult si v-a ajutat cel mai mult? Ce parere ai despre cartile de dezvoltare personala sau motivationale? Va ajuta ele?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Alchimistul,probabil ti-am mai zis de ea, de Paulo coelho.Cartea asta m-a schimbat total si m-a impiedicat sa fac cea mai mare greseala a vietii mele.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Freud nu vede nicio cale de ameliorare pentru suferinta in afara de a lui ca el e destept si cat timp e psihiatru nu ii pasa.
toate caile cartilor de dezvoltare personala le intalnesti combatute la freud in eseul despre angoasa dar si in propria judecata

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Dar nu toate cartile de dezvoltare personala sunt pe ideile lui Freud.
Majoritatea sunt din sfera New Age, foarte folositoare de altfel.

Un exemplu de cartetongueoti sa-ti vindeci viata de Louise L.Hay.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AfrodiusHoliavo19):

faptul ca imi propun sa gandesc diferit asa cum spune louise nu poate schimba realitatea. intotdeauna ne incredem mai mult in sinceritatea noastra decat in realitatea pe care incercam sa o modificam.
daca ti se intampla rele in mod constant fara a apuca sa iti explici de ce, mai poti gandi pozitiv? da bine te mangai singur si te iubesti si ai impresia ca in limitele mancarii de gandaci de bucatarie pe care o luam de la lidl mananci sanatos si camasa cu patratele te face sa arati inca vesel desi e doar o aparenta. niciodata nu vei scapa sa te gandesti la durerile vietii
dar frec menta pentru ca te lamuresti si tu de asta dupa ce te lasa curentul new age.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează