anonim_4396
| Anonim întreabă:

Care sunt cele mai bune carti ale Rodicai Ojog Bravoveanu, dar a Agathei Christie? si pe care ati alege-o din cele 2?

Răspuns Câştigător
| Cameliapantiru a răspuns:

Hey! Personal, aleg Rodica Ojog-Brasoveanu, desi am citit cu mare placer opera integral a ambelor autoare si-ti recomand si tie, in timp, sa faci acelasi lucru. De la Ojog-Brasoveanu as alege seria "Melania"(alcatuita din 7 volume: "Cianura pentru un suras", "BUna seara, melania!', "320 de pisici negre'',, "Anonima de miercuri'', "Disparitia statuii din parc'', "O toaleta a la Liz Taylor'', "Melania si misterul din parc"), dar si "Enigma la mansarda'', "Necunoscuta din congelator'' sau "Cosmar". De la Christie as alege "Crima din Orient-Expres'', "Ucogasul ABC'', "Zece negri mititei'' si "Conacul dintre dealuri''. Un alt autor bun de romane politiste este Gaston Leroux("Misterul camerei galbene", semnat de acest autor, este romanul meu politist preferat). Spor la citit si o zi faina iti urez!

4 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Am citit DOAR de la AGATHA, de la Rodica urmeaza sa citesc.
deci, de la A. Christie: 10 negrii mititei, o crima anuntata, tragedie in 3 acte, crima din orient express.

| wolder a răspuns:

Agatha Christie:
misterul crimei fara cadavru
conacul dintre dealuri

| Rockart a răspuns:

Brasoveanu e o copie a lui Christie, imi place mai mult a doua. Cea mai buna carte a Agathei mi se pare "10 negri mititei". De la Rodica nu pot alege intre "Poveste imorala" si "Cianura pentru un suras."

| Teardrop a răspuns:

Cred că cele mai bune cărți ale Agathei Christie sunt Zece Negri Mititei, Crimă din Orient Express, Ucigașul ABC, Conacul dintre dealuri și Misterul Crimei fără Cadavru.

De Rodica Ojog-Brașoveanu nu mi-a plăcut decât seria Melania și Mirciulică. Deși, eram mai mică atunci când am citit Ojog-Brașoveanu, și, probabil mi se păreau prea sângeroase crimele.

Nu pot să aleg între cele două. Am citit zeci de cărți de Agatha Christie, și doar 6 de Rodica Ojog-Brașoveanu. Să fac acum o alegere, ar fi incorect.

Și totuși...am devenit un cititor înrăit al Agathei Christie încă de la primul roman.