|

Care sunt celelalte doua volume a cartii Fericirea incepe azi-Jamie Mcguire? Se numesc diferit

1 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Celelalte doua volume le poti gasi doar pe siteul autoarei, ele nu au fost produse in nici un format. Si sunt traduse in mai multe limbi dar nu si in romana eu iti las varianta in engleza.

Volumul 2 se numeste Endlessly Beautiful si are 17 episoade (episoadele sunt in numar descrescator pe site): https://www.jamiemcguire.com/endlessly-beautiful-episodes

Volumul 3 se numeste Mrs. Maddox si este o poveste scurta: https://www.jamiemcguire.com/blog/2013/12/3/mrs-maddox-a-beautiful-short-story

In seria Beautiful sunt doua carti, cartea precizata de tine Fericirea incepe azi (Beautiful Disaster) si cartea Walking Disaster care are la randul ei inca doua volume (volumul 2 se numeste A Beautiful Wedding & volumul 3 se numeste Something Beautiful) le poti gasi la eMAG/libris/elefant/carturesti in engleza. Decat volumul 3 Something Beautiful (Iubirea doare) este tradus in romana si il poti achizitiona de la edituratrei.
M-am gandit ca daca ti-a placut prima carte Fericirea Incepe Azi o sa-ti placa si a doua carte Walking Disaster fiind din aceeasi serie. Numai bine si spor la citit!

1 răspuns: