| IonutPetre12 a întrebat:

Cat de grele sunt cartile in engleza? Unele nu le gasesc traduse si sunt obligat sa le citesc in engleza. Stiu Engleza de baza(sunt pe clasa a 10).
In general povesti si carti de dezvoltare personala vreau.
Un exemplu e Stephen King. Daca aveti ceva recomandari le astept

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Cărțile Agathei chrstie mi se par relativ ușor de citit în engleză.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Depinde de autori, de engleză (britanică sau americană), în ce perioadă a fost scrisă cartea etc.

Cărțile de dezvoltare personală sunt foarte ușoare. Poveștile, dacă sunt pentru copii, la fel. Despre Stephen King nu știu ce să zic, pe mine mă plictisește. Autorii de cărți pentru copii și adolescenți (Children's classics/Young Adult) de obicei sunt ușor de parcurs.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Cartile in engleza pentru cineva care stie engleza de baza. Iti trebuie un nivel avansat de limba. O carte nu se scrie la un nivel de baza al limbii, cand inveti sa spui cateva propozitii.
Mai intai invata mai bine limba engleza si apoi citeste carti intregi si romane. O carte trebuie inteleasa, cum o vei intelege daca pricepi doar in mare ce scrie acolo? Stephen King e un autor greu, am o carte in romana numit Misery. Interesant autorul dar in engleza nu cred ca vei intelege mare lucru.
Invata mai bine limba. Sunt atatea cursuri pe Youtube. Apoi poti incepe cu autori precum Charles Dickens, Jack London, Frank Baum si alti clasici de povesti.

| AwGenetix a răspuns:

In general au 1-2kg, in funcție de mărime si grosime.