| CoMyYySiAtat a întrebat:

Ce carte imi recomandati si de ce(faceti un scurt rezumat al cartii)?

Daca va ajuta cu ceva, va pot spune cateva carti care mi-au placut : Pe aripile vantului de Margaret Mitchell, Martora de Nora Roberts, Vieti paralele de Ellen Meister, Gazda de Stephenie Meyer, Mandrie si prejudecata de Jane Austen, Din nou la Peberley de Julia Barrett, primele patru volume din Jurnalele Vampirilor(nu tin minte autorul) si cam atat. In general nu prea citesc.Ah da si mi-a mai placut si Jocuri periculoase de Jackie Collins.

6 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Iti recomand sa citesti si continuarea la "Pe aripile vantului". Cartea se numeste "Scarlet" http://www.faramiere.ro/scarlett-de-alexandra-ripley/

| wolder a răspuns:

Crima si pedeasa
citeste o recenzie:
http://sayukisbookblog.wordpress.com/......stoievski/

zbor deasupra unui cuib de cuci

merita si filmul**
citeste recenzia:

http://townportal.ro/......b-de-cuci/

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

The Dark Fields de Alan Glynn relansată în 2011 sub titlul de Limitless.
Această carte a inspirat şi filmul Limitless şi dacă vei citi cartea vei dori să vizionezi şi filmul şi invers.
În film este vorba despre un scriitor care nu reuşeşte nicidecum să-şi înceapă manuscrisul la care visează. Tocmai în acest moment este părăsit de prietena sa iar acesta îşi pierde şi ultima sursă de stabilitate din viaţa sa.
Pe drumul înapoi spre apartamentul său se întâlneşte cu fostul său cumnat, traficant de droguri.Acesta(cumnatul său) îl invită la o bere şi profită de ocazie pentru a-i da o pastilă care l-ar ajuta nu doar să-şi scrie romanul,ci să experimenteze o viaţă necunoscută majorităţii oamenilor. După refuzul iniţial şi mergând pe ideea :"ce poate merge mai rău" acceptă acea pastilă şi,pentru el,într-adevăr,totul se schimbă.Tot ce a citit, auzit sau văzut vreodată îi va fi la îndemână iar frica, timiditatea vor fi trimise "la plimbare".
Dacă vrei să afli mai multe, citeşte sau uită-te la film, imită foarte bine cartea.

Pace. peace sign

| roland2948 a răspuns:

Maitreyi de Mircea Eliade, este una din preferatele mele.Cartea este si subiect de bac.In plus romanul nu este foarte lung.Este un roman exotic, foarte dragut, de dragoste pe care il recomand cu incredere.Cartea este bazata pe propria experienta traita a autorului.

| Nikolaus a răspuns:

Daca nu ai citit "Crima si pedeapsa" de Dostoievski degeaba citesti in continuare.
Ai putea citi Madame Bovary de Gustave Flaubert. Am citit-o si mi-a placut. E o carte de dragoste cu un final nu prea fericit in care domnul si doamna Bovary mor si copilul ramane singur. E usor de inteles.

| LovellyAngel a răspuns (pentru Nikolaus):

De ce naiba dai spoilere, mai omule? Poate doreau si altii sa o citeasca.