|

Ce carti as mai putea sa citesc, mentionez ca sunt in clasa a sasea si sunt o cititoare inraita! Citesc in unele zile si cate 2 carti cand nu am ce face de exemplu duminica...Dar in zilele normale citesc cam 60-70 pag pe zi! Cine a citit harry potter sa stiti ca am citit harry potter 5 care are aproape 900 pag in 2 zile! Deci im plac cartile gem SF dar si nuvele sau altele, de fapt toate! deci, niste sfaturi?

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu stiu daca ai sa vezi asta dar iata niste carti care mi-au placut: seria Percy Jackson(si continuare seria Heroes of Olympus daca citesti bine in engleza), seria Cronicile familiei Kane, seria Maze Runner(captiv in labirint). Acestea sunt in genul Harry Potter. Cat despre Sf-uri: seria Fundatia si seria Imperiul de Isaac Asimov, seria Dune de Frank Herbert. Acestea sunt clasice si trebuie citite de orice fan SF. Ai mai putea citi seria "Stapanul Inelelor" si "Hobbitul" de J. J. R. Tolkien (daca astea iti plac poti citi Silmarilionul, Copiii lui Hurin si Povestiri Neterminate tot de Tolkien) sau Zei Americani de Niel Gaiman. Altfel te mai poti duce la Carturesti (daca exista in orasul tau).

6 răspunsuri:
| a răspuns:

La răscruce de dresuri, Seria Fetele Gallagher, Ashleys, Seria Altfel de ingeri, De 19 ori Katherine, Orașe de hartie,și dacă ai spus ca iti place Harry Potter Îți recomand Oksa Pollock, Seria Divergent, Hoțul de carti, Jurnalul Annei Frank, Cronicile Wardstone, Cercul Secret, Eve, Fetele din Olimp Aproape căsătoriți etc etc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Seria Game of Thrones, Seria Hunger Games, Seria Divergent, The Mortal Instruments, Belzhar dacă mai vrei scrieți pe Facebook:Mary Dark

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Singur pe lume este o carte frumoasa, peter pan

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Anania_Anania_1996):

Le-am citit pe amandoua!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru varsta ta, ai putea sa incerci cartile scrise de Roald Dahl (ca de ex: Charlie si fabrica de ciocolata sau Matilda ) sau de Dr. Seuss ( de ex : Lorax sau Cum a furat Gringh Craciunul).
Pori de asemenea sa incerci orice carte de la Corint Junior sau Young Art ( au niste carti superbe in portofoliu).

P.S. : Harry potter nu e SF
P.P.S : SF si nuvelele nu sunt in aceeasi categorie.
Daca vrei ceva SF (desi e cam devreme pentru tine in clasa a 6-a) ai putea sa incerci unele din cartile editurii Nemira

Sper ca te-am ajutat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Redutanta):

Le-am citit pe toate pe care le-ai enumerat mai sus! Am citit foarte multe carti de roald dahl!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează