|

Ce carti cu mesaj pozitiv gen Minunea sau Pollyanna imi recomandati?

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Ce este gandirea pozitiva?
Este capacitatea noastra de a iubi si de a ne face iubiti. O persoana care respecta si implineste legea nescrisa a iubirii nu are cum sa gandeasca negativ, nu primeste astfel de idei in mintea sa. Raspandind armonie in jur, respectandu-i pe ceilalti, vei primi la randul tau zambete si recunostinta.

Multi autori au scris nenumarate carti despre gandirea pozitiva. Au studiat ani de-a randul, propriile vieti sau vietile altora le-au fost manuale vii. Prin experientele traite sau vazute au grait lumii intregi si au povestit propriile concluzii referitoare la gandirea pozitiva.
carti?
1. „Lasa grijile, incepe sa traiesti!", de Dale Carnegie. Din vasta sa experienta scrie cu toata pasiunea si convingerea despre "armele" gandirii pozitive si cum le putem aplica in lumea noastra. Stilul este concis, convingator, pe intelesul tuturor. Ti-o recomand cu toata increderea, daca vrei ca gandurile tale sa fie indreptate spre pozitivism si lipsire de griji.

2. „Forta gandirii pozitive" de Norman Vincent Peale. Este o carte scrisa cu aleasa maiestrie despre forta gandurilor pozitive in viata noastra, influenta lor si arta de a dobandi aceste insusiri de exceptie. Vei intelege ca esti ceea ce gandesti si vei invata sa gandesti pentru a avea succes.

3. „Pasi simpli catre vise imposibile" de Steven K. Scott, este o carte captivanta ce demonstreaza simplu de ce unii oameni reusesc sa duca la indeplinire ceea ce isi propun, iar altii nu. Este o demonstratie vie ca si tu poti avea o gandire pozitiva si ca daca vrei vei reusi in atingerea oricarui scop bun.
Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează