| AvalohAlyn a întrebat:

Ce credeți despre cărțile care promit vindecarea sau ameliorarea sanatatii?

Răspuns Câştigător
| Mihai1499 a răspuns:

Înainte să încep, un punct minor. Te referi la îmbunătățirea sănătății. A ameliora poți face doar lucrurilor negative.

Și acum de ce spuneai. În mare, n-ar fi rău să asculți niște sfaturi din ele. În principiu, îți poți da seama ce spun. Fă sport, nu mânca mult zahăr / dulciuri, nu te flămânzi, mănâncă sănătos, ai grijă de igienă.

Da, ai nevoie de toate lucrurile astea. Motivul pentru care sunt atât de multe este că oamenii nu ascultă de ele. E mai ușor să mănânci în oraș / din comandă decât să-ți gătești singur și să știi ce ai în mâncare. E mai ușor să nu faci sport decât să faci sport. E mai ușor să te trezești târziu decât să te trezești devreme. E mai ușor să nu te speli pe dinți de trei or pe zi, sau să nu faci duș zilnic decât să o faci. E mai ușor să continui să fumezi decât să te lași de fumat.

Fă lucrurile alea, de exemplu, fă sport zilnic 2 luni (nu trebuie să te forțezi, în primele 2 săptămâni de exemplu, fă 10 minute exerciții înainte de fiecare masă, sau când sunt reclame, iar dacă incep să te doară mușchii la seria a doua, de o oră mai târziu, nu mai fă exerciții de mușchii ăia restul zilei), și apoi vezi cum te pot ajuta cărțile să te specializezi.

Și nu asculta de o singură sursă, după ce ești în ritm. Vezi dmun consens, și dacă întâlnești ceva original după, încearcă să-l aplici și vezi cât de mult de ajută.

3 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Pot realiza așa ceva acele cărți. Dacă sunt recomandate de multi oameni, cred că merită să le citești.

| Aube a răspuns:

Sarlatanii.

| UnuPentruAltu a răspuns:

Sunt povești de adormit.