| riamaria a întrebat:

Ce fel de carti credeti ca prefera majoritatea oamenilor? Dar voi?

2 răspunsuri:
| EyesClosed a răspuns:

În zilele noastre am văzut că majoritatea oamenilor prefera cărțile Best seller ceea ce mi se pare cam nașpa, adică eu nu citesc cărți pe care le văd la toată lumea în mana prin metrou, eu personal prefer cărțile SF deoarece este un gen care te scoate din cotidian cu un stil care îți pune imaginația la lucru, dar și cărțile de literatura clasică pentru că au un stil aparte

| Gurgău_Cristian_1999 a răspuns:

Salut!
Eu cred ca depinde de gustul fiecaruia. Am observat ca se citeste foarte multa fictiune fantasy, love, sf, etc. Probabil ai auzit de acea serie Harry Potter care a fost cea mai vanduta carte din toate timpurile sau de Fifty Shades of Grey, care a fost un bestseller erotic care a captivat pe toata lumea.
Eu prefer cartile young adult, fantezie sau de dragoste, chiar si LGBT. Majoritatea sunt scrise astfel incat sa te captiveze si sa te duca prin tot felul de stari, asemanatoare cu cele prin care trec personajele. Chiar si cartile clasice sunt foarte frumoase. De exemplu, Jane Eyre de Charlotte Bronte. E o carte superba pe care o recomand tuturor si este scrisa exceptional.
Sper ca te-am ajutat!
O zi placuta!