|

Ce parere aveti? Sa continui sau sa ma las? http://www.wattpad.com/story/35853124-o-speran%C8%9B%C4% 83-viclean%C4%83. Si cum sa am mai multi cititori? Dau funda pentru cel mai bun raspuns! Multumesc!

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Continua, clar!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu am putut sa vad siteul, nu merge, dar orice ar fi, merita sa continui, nu renunta niciodata daca iti place, intodeauna se gaseste o solutie la orice impediment iti apare in cale.
Nu te lăsa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu te lasa de scris. Este ceva frumos si poti dezvolta povestile in timp. Acum daca vrei sa accepti niste sfaturi ar fi foarte bine. Nu mai incepe propozitiile cu numele persoanei ce vorbeste. In loc sa scrii,, eu : Tata, a murit! Nu-mi vine sa cred! '' ai putea forma propozitia cu totul altfel si sa incep propozitiile cu linie de dialog,,-''. Ai fii putut scrie,, - Tata, mama a murit! Am tipat eu inspaimantata. Nu imi venea sa cred ceea ce se intampla! ''. Ai putea sa nu grabesti actiunea foarte mult pentru ca la partea intai, ai grabit-o destul de mult. Si nu scrie in paranteze cum te simti. Este bine sa scrii in propozitie normal, cu virgula si s-ar vedea mult mai bine, ar avea alt aspect. Un alt sfat ar fi, cand ai scris mama vitrega ( foarte increzuta ), ai folosit paranteza. Cand descrii o persoana doar descrie simplu in propozitie si va fi mult mai bine. Folosesc si eu Wattpad si iti dau doar niste sfaturi ca sa poti creste in ochii cititorilor pentru ca stiu scriitori foarte buni care apreciaza o scriere corecta si vizual placuta. Citeste carti care sunt in top pentru,, a fura '' sfaturi de acolo. La asta ma refer la modul de scriere si de descriere a lucrurilor. Incearca sa scrii despre sentimentele tale in acel moment, despre ce crezi, ce gandea fata in acel moment, despre tot mai exact. Si ca sa ai mai multi cititori, ei bine, schimba descrierea povestii caci cu toti se uita prima data la descriere, scrie se care sa atraga cititorul si cu cat mai multi cititori poti aparea la,, Ce mai e nou '' sau,, Nedescoperite ''.
Succes! happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru IDede):

Ceva care sa atraga*. Scuze pentru greseli, m-am grabit cand am scris happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dar ce site ai?\

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru MariusWar):

Wattpad

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează