anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ce pot face ca sa imi dezvolt simtul poetic, am observat ca sunt destul de bun doar ca vreau sa devin mai bun plus ca sunt a 9-a iar eu la romana ma bazam pe gramatica in gimnaziu numa 10 aveam, si asta m-ar ajuta la pucte in plus, si pentru o prietena ) daca stiti voi baietii cum zic.

4 răspunsuri:
| xerxes1 a răspuns:

Pacat ca ai creier de gaina.

| StrongHeart a răspuns:

Repetitia este mama invataturii.Trebuie sa citesti poezii pana le visezi,apoi sa incerci sa scrii poezii ca cele pe care le-ai citit,dar iti creezi un stil al tau si il adaptezi la personalitatea ta in functie de ce tipuri de rime folosesti,ce teme alegi,etc.
Si pentru inspiratie,iesi in natura si apoi scrie ce simti,sau scrie din alte trairi ale vietii. Poezia poate avea teme precum natura,singuratate,iubire,nemurirea sufletului,speranta,moarte,razboi si lista poate continua.
Incearca sa te uiti si tu la poezii sau in cartile de lb. romana care e structura unei poezii scrise bine, incearca sa respecti masura, sa nu aglomerezi prea multe cuvinte intr-un vers si descrie starile pe care le ai.
Ai putea sa le si reciti pentru a asculta exact cum suna, cu intonatie, intai singur, apoi in fata unor apropiati si vezi ce nu suna bine si te corectezi si faci asta pana ti se pare pistol cu apa laughingCine stie poate o sa iti publice vreo editura poeziile la scoala daca esti priceput.

| Xinnicut a răspuns (pentru StrongHeart):

Man eu cu un coleg am facut versuri si muzica pe ele gen eco si codrea dar mai putine injuraturi nu zic numele aveam vreo 200k abobati, asa ca stiu face vreau doar sa devin mai bun) merci oricum.

anonim_4396
| Anonim explică:

Fa rap scrie piese cu ce simti tu ce te-a marcat in viata ca nimic nu mai e usor acum sigur ai ceva punele in versuri vezi cum suna