|

Cine mai are ca pasiune lectura/cititul? Ce carte ati citit si o recomandati din tot sufletul? Ce carte v-a fermecat? Cam cate carti citite aveti la activ si cate in biblioteca? V-a ajutat vreodata o carte sa va schimbati viata?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Prezent!
Nu trece o zi fara sa citesc macar cateva pagini.
Cu recomandatul, mai greu, ca am citit cateva mii de carti si mi-au placut maxim aproape toate.
Pot, insa, sa spun ca cel mai aproape de suflet imi sta ciclul "Sfarsit de mileniu" al lui Radu Tudoran.
Cat despre schimbari, chiar nu pot sa spun ca o carte anume mi-a schimbat viata. Dar, cu siguranta, miile de carti citite m-au influentat intr-o oarecare masura.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

A avea multe carti in biblioteca nu este relevant, unii isi cumpara multe carti numai ca sa se dea mari si nu le citesc niciodata, ci ce fel de carti ai in biblioteca si important sa le citesti.Personal nu stiu cat mi-a schimbat viata o carte dar cu siguranta te ajuta sa ai un pic mai multa cultura generala, cum a-r fi cartile istorice, Manusa de otel, Misterele Londrei, scrise de Paul Feval sau colectia Alexandre Dumas.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu numai cartile pot schimba viata dar si filmele.
Eu vreau sa citesc cartea asta, încă nu am avut timp sa o comand, dar o sa o citesc cu siguranta.

Alan Turing: The Enigma

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu citesc cam o carte pe saptamana. Am citit multe, dintre care ti-as recomanda *ele fiind cele mai captivante* : Elixirul Vietii, Hotul de Umbre, Little Brother, Delirium *si celelalte 2 volume*, Divergent, etc. Cam genul acesta laughing Sper sa-ti placa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează