| AvalohAlyn a întrebat:

Cum as putea face sa imi placa mai mult lectura? Carti am pe indelete.Adica cum sa imi deschid mai mult apetitul pentru citit? Voi cum ati facut?

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Gasind carti bune si interesante care sa te prinda

| AFR81 a răspuns:

Pai, in primul rand, citesc ce imi place, in majoritate carti apartinand domeniului 'Istorie'. Ca si motivatie, ma gandesc la viitor, la postul de profesor pe care doresc sa il obtin. Eu am norocul asta, insa cei care doresc sa citeasca ca un hobby, nu stiu, ar putea gasi motivatie in faptul ca isi imbogatesc cultura generala. Bine, acum depinde si ce citesti, apropo de faptul ca pe multi i-am vazut rasfoind cu interes "Suge-o, Ramona!" si "Suge-o, Andrei!". Nu stiu cu ce ar ajuta prostiile astea.

| sweetys a răspuns:

Citesc ce imi place. Si eu am o ditamai biblioteca de care nu ma atig, fiindca sunt carti care nu imi trezesc interesul ( istorie, literatura, critica, arta). Asa ca am inceput ca imi cumpar sau sa citesc online carti care imi plac, majoritatea sunt romane politiste, sau ce tine de mister, de crime sau psihologice.
Daca vrei sa citesti, citeste ceea ce iti place. Si cand citesti incearca sa iti lasi telefonul, laptop, tableta etc. in alta camera.

| aimullah123 a răspuns:

E simplu. Iti cumperi carti care te intereseaza. Uite, nici mie nu imi placea sa citesc carti dar imi placea pe net sa aflu despre tulburari psihice, anxietate, depresie etc. Asa ca am inceput sa citesc carti psihologice big grin Si e super.
Concluzie : Daca iti place informatia din cartea respectiva o vei citi cu placere si cu interes big grin

| Couragebv a răspuns:

Incearca o carte, doar una. Dar fara bazaconiile astea...care iti plac, sau te intereseaza. Una care te-ar stimula emotional, la ce te gandesti tu mai mereu? Si cauta o carte in categoria aceea.

| AlMaDi a răspuns:

Primele mele carti pe care le-am citit au fost erotice...stii cum au deschis un apetit si o pofta de mai mult?! laughing