|

Cum sa invat engleza mai usor? Stiu cat de cat dar as vres sa stiu mult mai bine

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu personal recomand sa asculti cat mai mult in limba engleza,exista audiocast cu diferite teme la diferite nivele sunt extrem de bune,apoi cauta sa inveti cuvinte noi mereu,adjective,substantive,verbe dar cele mai populare desigur,apoi citeste mult,scrie in limba engleza in fiecare zi, nu exista usor exista rabdare,ambitie,vointa, comunica cu cineva in engleza, si filmele sunt bune si muzica dar tu cand vezi un film cu subtitrare nu vei invata nimic asa ca nu fi pasiv fi mereu activ, la un film repeta scenele de multe ori cu sub si fara, degeaba asculti muzica daca nu ai habar ce inseamna love, trebuie sa traduci acele versuri in ro si sa fi atent mereu, nu e usor dar e posibil sa o inveti dar in timp

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca : Duolingo
Intri, iti faci cont si ai diferite levele. Sunt si pentru mai multe limbi, nu doar pentru engleza. Acolo inveti cuvinte noi, iti da teste, propozitii de tradus din engleza in romana sau din romana in engleza si altele. Poti sa inveti denumirea unor lucruri, sau poti invata expresii, timpurile etc. E foarte folositor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Www.duolingo.com

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dacă chiar vrei să înveți engleza eu te-aș sfătui să-ți cumperi un dicționar englez -român și să începi puțin câte puțin să memorezi cuvinte iar după ce ai ajuns tu la concluzia că ști un procent de 70% te apuci de gramatică.
Că degeaba înveți prima gramatica dacă nu ști sensul cuvintelor.
Așa am început eu și știu un procent de 70%. ca să vorbești 100% trebuie să locuiești în Anglia mult timp

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu prea înveți din Dualingo, și eu am jucat. E o prostie. Am ajuns la un level destul de măricel, dar nu te lasă să treci mai departe la una la alta pentru că trebuie să le faci pe rand, și crede-ma că unele sunt așa ușoare.

Ai putea să îți iei cărți de engleza, sa te uiți la filme in engleza, sau in engleza traduse in romana (scris)


Un profesor acasă ar fi foarte eficient, eu zic sa încerci mai multe, eu din 23 doar una e geniala pe care am gasit-o. Ai putea citi pe site urî despre engleză și sa înveți : exemplu: verbe, present continues, present simple, ing, plural singular, etc.

Când spui " stiu cât de cât"… nu știu la cat te referi.

Ceva de nivel 1… ce trebuie sa știi sa traduci :

Our dresses are beautiful beacause are pink.

Sper că am scris corect dar nici eu nu mă pricep așa bine la engleza. Deci este cam asa: Rochiile noastre sunt frumoase pentru că sunt roze. Easy! Cel mai ușor!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Citește cărți în engleză. Beletristică, știință, ce-ți place ție. Astfel îmbini utilul cu plăcutul. Asta dacă îți place să citești, desigur. laughing Ai nevoie de un dicționar mai mare, cărți care te-ar interesa și devotament. Și să nu uiți de gramatică. big grin Aplicația Duolingo nu e cine știe ce. Poate părea distractiv, dar dacă într-adevăr îți dorești să înveți engleza, care e aproape o limbă universală, atunci, trebuie să te pui cu burta pe carte. Nu pe telefoane sau pc-uri. laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Invata mai usor, mai simplu. Mai intai scrie foarte multe cuvinte pe o foaie, cam 30 de cuvinte pe zi (sau cate vrei tu) si le inveti la perfectie, dupa asta incearca sa le legi prin propozitii usoare, dupa fa propozitii mai grele cu acele cuvinte.
Sper ca te-am ajutat. Bye Bye!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează