| AvalohAlyn a întrebat:

De care gen de cărți ești fascinat?
Eu mister și paranormal (profeții,mister,paranormal,sfârșitul lumii,extratereștrii,Univers,enigme, religie, esoterism etc.
Ai citit ceva de genul?

Răspuns Câştigător
| Totenkampf a răspuns:

Bineînțeles, am avut ocazia de a pune mâna și pe astfel de cărți:

"Controlul minții. Arta străveche a războiului" - Haha Lung

"Filozofia *** it!" - John C. Parkin

"Cum sa castigi prozeliti si sa influentezi oamenii" - Nicholas D. Satan

"Calea samanului" - Michael Harner


"Poți să-ți vindeci viața" - Louise L. Hay


Toate astea de mai sus (mai puțin cea de Nicholas D. Satan care este o satiră la o carte de self-help), au fost niște chestii de self-help combinate cu un tip de filosofie ciudată și ineficientă.


Dacă vrei esoterism serios te invit să citești Arthur E. Powell, seria corpurilor (Astral, Mental, Eteric, Cauzal), Jung cu "Cartea roșie" și toată filosofia ONA, Anton Long (un search "Anton Long books").

| Jus7t a răspuns (pentru Totenkampf):

"Dacă vrei esoterism serios te invit să citești Arthur E. Powell, seria corpurilor (Astral, Mental, Eteric, Cauzal), Jung cu "Cartea roșie" și toată filosofia ONA, Anton Long (un search "Anton Long books")."

Ai incercat ceva din cărțile astea care a funcționat?

| Totenkampf a răspuns (pentru Jus7t):

Păi seria de Arthur E. Powell este doar teoretică menită să te introducă într-o mai bună înțelegere a acauzalului. Carl Gustav Jung este în primul rând un medic psihiatru, după părerea mea cu mult superior lui Freud care a avut curajul să vorbească și despre fenomenele conexe ale lumii, făcând-o atât de bine, încât și-a păstrat prestanța și respectul în breasla sa (pe vremea aceea să vorbești de chestii paranormale era ca și cum ai zice ca ai stat la masa cu dumnezeu pentru savanți, adică neverosimil și nebunesc).


Cât despre opera lui Anton Long (care se presupune a fi David Myatt, dar acesta nu o recunoaște) e o întreagă filosofie pe care trebuie să o descoperi. Are foarte, foarte multe practici, atât fizice, cât și spirituale, are chiar și un ritual de auto-inițiere cu mult diferit de toate celelalte întâlnite în satanismul tradițional. În plus de asta ei adoptă Calea Mâinii Stângi și Tradiția Sinistră, 2 filosofii cu totul diferite de satanism în sine, satanismul fiind doar un instrument de care se folosesc membrii ONA (Order of Nine Angles). Aveam și noi niște activiști serioși în România (Vatra Nexion) cu un site foarte bine structurat în limba română dar din păcate s-au retras din mediul online.

| Jus7t a răspuns (pentru Totenkampf):

Am întâlnit destui oameni care îl apreciază și îl consideră pe Jung cu mult peste Freud thinking
Am citit puțin din Arthur E. Powell și am înțeles despre ce e în mare parte pentru că am mai citit în trecut altceva dar cu același mesaj.
Era un tip ce făcea vloguri (acum e șters) și spunea că a ieșit din corp, că vede aura și multe de genul ăsta, mă gândeam că ai încercat ceva și ai experimentat laughing
Eu doar am primit anumite lucruri în minte dinainte să se întâmple de câteva ori (cu câteva secunde, uneori un minut) + altele dar tot de același nivel, suficiente cât să mă convingă de faptul că suntem mai mult decât niște simple bucăți de carne care o să ajungă în cimitir și atât.
Nu sunt eu cu satanismul, cred în Dumnezeu, nu cred însă în iad și rai, cred în evoluție infinită, nu că mori și ajungi în iad o eternitate sau în rai o eternitate.
De asta întrebasem, că mă gândeam că în cărțile zise de tine sunt ceva tutoriale să fii conștient când ieși din corp, etc laughing
Mersi de răspuns oricum.
Și scuze de spam celui ce a pus întrebarea.

| Totenkampf a răspuns (pentru Jus7t):

Deci înțeleg că nu prea ești preocupat de demonologie. Dacă ești într-adevăr preocupat de angelologie, și partea asta a ocultismului știu un tip foarte pasionat și cunoscător a părții astea de ocultism, îl poți căuta pe Facebook și îl poți întreba pe el despre niște cărți practice de acest fel, și mie a fost bine-voitor să îmi răspundă, a fost într-o vreme administratorul primului forum ocultist din România, îți las mai jos link-ul către profilul lui:


https://www.facebook.com/fvfsonnelion

5 răspunsuri:
| aumih16 a răspuns:

Nu prea imi place sa citesc!