| Avalohis a întrebat:

De ce lumea alege să citească cărți de beletristica in loc sa citească ceva care îi ajuta cu adevărat,de exemplu cărți de sănătate,literatura motivationala(dezvoltare personala) sau cărți de medicina alternativa,psihologie, lifestyle,terapie,la ce va ajuta să citiți cărți după cărți de beletristica adică ficțiune? Bine, este alegerea fiecăruia bineînțeles dar părerea mea e că cărțile de beletristica nu ajuta la nimic, e pura invenție a autorului in schimb tipul de cărți pe care le-am enumerat chiar ajuta la ceva util.Eu am inceput sa citesc cărți de medicina alternativa, sănătate și chiar mă ajută să incerc sa trăiesc o idee mai sanatos, dar și literatura motivațională.

4 răspunsuri:
| Dennis1993 a răspuns:

Oamenii citesc ceea ce ai atrag. Unii sunt mai romantici, unii sunt mai reci și prefera Sf-uri și asa mai departe

| doctorandus a răspuns (pentru Dennis1993):

Iar părerea mea e: cărțile de medicina alternativă sunt *dăunătoare*.

| Avalohis explică (pentru doctorandus):

Lifestyle sau despre diverse terapii care chiar au ajutat oameni cu adevărat, dezvoltare personala, medicina holistica și integrativa sau mai ales psihoeducatia, tot așa ți se par? Adevărul e că medicina alopata e de baza însă de poate apela Complementar și nu singular deci și terapii de medicina alternativa,că rău nu fac,din contra, ajuta daca folosești medicina alternativa ca și adjuvant complementar.

| blackno1 a răspuns:

Oamenii care fac cancer citesc tone de beletristica. Pentru ca stiu ca alea self help nu mai au cum sa ii ajute
Si depinde si de beletristica.
Mare parte din ea e tezista. Vezi tot felul de carti aparute la Vivaldi cu 5 lei. Chiar daca nu pare, iti infatiseaza cum ar trebui, dupa autor, traita viata. Ceea ce-i foarte cute.